GirlPower

GirlPower

måndag 31 oktober 2011

Ikeabesök

Ikeabesök blir det i dag igen. Lillkillens rum ska renoveras och han ska få en ny säng. Jag får nog snart sluta att kalla honom för lillkillen för han är ju faktiskt 12 år. Nu sitter jag och väntar på att de ska komma och hämta mig, men det dröjer nog ett tag för dottern hade en del att fixa först.


Kissen har varit otroligt snäll ett bra tag nu, det är nästan så att jag undrar om hon har haft ett personlighetsbyte. Ända sedan jag muttrade ilsket om veterinär och en räddande spruta en natt när hon hade ner alla mina böcker med ett brak från sängbordet plus mina glasögon (jag är alldeles handikappad utan dem, men de klarade sig), så har hon varit hur snäll som helst. Den här gången sprang hon inte iväg heller utan stod bredvid mig och jamade ynkligt, ungefär: "Men det var inte meningen." Nu kurrar hon och spinner och är hur lugn som helst. Vi får se hur länge det håller i sig.

Njut av höstens färger!

4 kommentarer:

Siita sa...

Hoppas du får en snäll katt nu då. Jag röt i en gång till min katt när han tog mitt garn, nu rör han det aldrig. Jag har en dotter som fyller 40 i mars. Kram

mormia sa...

Hoppas Ikea visiten var givande, köper man inget så finns de ju så mycket fint att bara vila ögonen på.
Ja de där katterna kan vara knepiga ibland men gott så länge det håller i sig med hennes vänlighet annars tycker jag att honkatter kan skifta väldigt i sitt humör.
Ha det bra/kram

carinasjolund sa...

Jag kallar ju dottern för lilla gumman oxå, kommer säkert att göra det länge till. För hon är ju faktiskt minst :)
Kramen♥

AprilSus sa...

Min minsting är 12 år och hon får allt tåla att bli kallad mammas lilltjej ett tag till, trots att hon har växt om både sin storasyster & mamma. ;)

Väldigt fin höstbild! Håller tummarna för att din kisse håller sig fortsatt lugn ett tag till.

Ha en fin Halloween kväll & Kramis!