GirlPower

GirlPower

söndag 9 oktober 2011

Bloggens kedjebrev

Så var det dags igen med ett kedjebrev på bloggen. Jag brukar inte delta, men eftersom jag lider av lite bloggtorka så får det väl gå för den här gången. Awarden kommer från bloggaren Berättelser och Tankar och det gäller att fullfölja meningarna:
  1. när ingen ser eller hör mig så ... har jag djupsinniga samtal med katten, som svarar med kurranden och mjauar i olika tonlägen. Vi är totalt oeniga om politik, kattmat, användningen av jorden i blomkrukorna och TV-program.
  2. jag går aldrig hemifrån utan ... min mobil, mina dörrnycklar och naturligtvis ett paraply – jag bor ju i Borås!
  3. min blogg heter ... http://sladdertackan.blogspot.com/ där jag skriver lite om ditt och datt, mest ointressant bludder. Jag har också en bokblogg eftersom böcker och läsning är ett stort intresse: http://sladdertackansbokhorna.blogspot.com/. Titta gärna på den och tipsa mig om böcker som du tycker att jag bara MÅSTE läsa.
  4. om jag vågade så skulle jag ... luffa världen runt och så småningom bosätta mig i ett varmt land.
  5. om 10 år kommer jag att ... förhoppningsvis fortfarande att vara kvar i jordelivet – om inte så ska jag försöka hitta ett sätt att meddela mig på bloggen, kanske startar jag en ny som jag kallar Sladdertackans andemening? Tjolahopp!
Sådärja, det var ju inte så svårt. Eftersom jag inte vill tvinga på någon den här awarden så gör jag så här i stället. Du som läser detta och känner att du vill, fullfölj meningarna på din blogg, länka till mig och skriv gärna i kommentarfältet hos mig att du accepterar awarden.

5 kommentarer:

AprilSus sa...

Jag gilla ditt sista svar, "Sladdertackans andemening". :) Tänk om det voro så enkelt att hålla kontakt med dem på andra sida....

Ha en fortsatt fin söndag.
Kramisar!

Siita sa...

Ha det så gott i din torka. Här får jag främmande snart. Minusgrader på morgonen men solsken nu. Kram

Anonym sa...

Jag läser gärna, men hoppar över den här Awarden...
Du om sisådär 50 år är vi nog några stycken som är med i gruppen "Vår andemedning" :)

Nett sa...

Härligt kedjebrev :)

Lisbeth sa...

Kul att läsa och ser fram mot Sladdertackans andemening
Kram