GirlPower

GirlPower

tisdag 1 november 2011

Är det dags nu?

Blir det tomt på bloggen några dagar framåt beror det på att jag ligger i migrän. I dag känner jag mig yr och är illamående, vilket brukar vara en förvarning.

Dottern och lillkillen fick tag på allt vad de tänkt på Ikea. Jag hade inte lika tur. Jag fick tag på vajer att sätta upp på den inglasade balkongen, men inte på de små "nyporna" som gardinerna ska hänga i. Det blir lite för soligt och varmt inne i lägenheten de dagar solen skiner, så det vore skönt att ha gardiner att dra för.

Så handlade jag också lite snabbmat till mig: älglasagne och köttbullar. Jag är lite lat ibland och när man är ensam så är det bekvämt med färdigmat. Två påsar skorpor och lite choklad åkte också ner i kassen.

Min kompis Ängeln är i Australien och jag fick ett vykort för några dagar sedan. Då hade de varit på guidad visning i Operahuset och hon skrev att där fanns 1.056.000 kakelplattor från Höganäs, det hade jag ingen aning om. Kul!

Nästa vecka åker dottern till USA.

Jag undrar om det är den regniga sommaren och hösten som fått mossan att krypa upp på stammen? Men vackert och färggrant är det.

7 kommentarer:

Nett sa...

Hoppas att du slipper migränen. Rummet i frufällan har jag inte kvar det är nog nu 2 år sedan jag avslutade den biten i mitt liv. :)

mormia sa...

Önskar dig en vilosam dag att kurera dig från det onda i skallen.
Kramizar

Gunilla sa...

Hoppas du klarar dig från migrän, det är oerhört jobbigt !

Fin bild !

Anonym sa...

Håller tummarna att du slipper migränen...
Åh,va spännande Usa resa & Ängel i Australien :)
Supervackert foto/Kram Kram

Siita sa...

Hoppas du slipper migränen. Hade ont i skallen i morse men det gav sej. Bara snuvan kvar. Kram

Ma sa...

Hoppas Du slipper migränen. Angående trädet, så beror det på andra orsaker än sommaren som varit. Minns att någon berättade för mig vad det var för jag hade ett liknande träd i närheten av Mitt Sommartillhåll och den sommaren hade varit stekhet...

Lisbeth sa...

Ikea är smålurigt. Trots att de har allt så är dom ibland utan.
Viket fabrikat är det som har älg lasange. Det var helt nytt för mig. Ibland kör jag färdigt om det är bara jag som ska äta. Vissa smaker nästan hemlagat men det händer att man går på nitar
Måste säga att det var en vacker höstbild