GirlPower

GirlPower

torsdag 6 oktober 2011

Migränuppehåll

Det blev så. Migrän igen. Jag låg däckad måndag, tisdag, onsdag och i går började jag försiktigt röra på mig igen. Jag blir lika låg vid varje anfall, deppigheten sätter in, men nu börjar jag återvända igen.

Jag har klippt mig! Det axellånga håret låg i stora drivor på frisörens golv. Ännu så länge är jag nöjd, men vi får se när jag själv ska tvätta och försöka få till det.

Katten och jag har varit osams i ett par dagar. Natten till onsdagen hörde jag ett våldsamt brak, det är i och för sig inte ovanligt, det brukar ryka lite blommor ibland. Men nu var det en stor ljuslanterna och glassplittret låg över balkonggolvet. Inte nog med det, samtidigt hade hon rivit ner en stor oljemålning som fått två stora hål i duken av glasbitarna.

Jag har aldrig förr haft en katt som gjort så mycket ofog. Hon har tuggat sönder ett par av mina skor, förstört två överkast, förstört soffan undertill och dragit ut fyllningen (jag har lagat två gånger med nytt tyg), bitit av oräkneliga orkidéblommor, krossat blomkrukor, rivit sönder fyra stolsdynor till utemöblerna. Håhåjaja. ADHD-katten! Men efter sista fadäsen hade hon faktiskt vett nog att skämmas, hon har varken hållit mjaukonsert eller väckt mig på morgnarna. Bara kurrat lite försynt och hållit sig nära. Hon förstod nog att veterinärsprutan plötsligt var inom räckhåll.

Jag måste köpa henne en ny klöspelare, den gamla börjar gå i småbitar.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre och att ni blivit sams du och kissen :)
/Kram från mig i ☼

Nett sa...

Så trist med din migrän, riktigt skönt att få klippa sig, gjorfde detsamma för några veckor sedan så jag har kort hår nu :)

Lisbeth sa...

Småskrattar när jag läser om din katt. Vilken personlighet. Den skulle du kunna använda till vaktkatt hemma i lägenheten. Lite träning så skulle ingen våga gå in utan lov. Lustigt det där hur lätt man förlåter. det är som med barn. Arg kan man bli men ingen längre stund
Ha det bra
Kram

Susanne P sa...

Migrän, det finns nog inget värre. Inte när man är mitt upp i det....
Det tar flera dagar innan man blir människa igen.
Jag brukar likna det med att man blir som ett urladdat batteri. Helt slut, total tom, helt urladdad helt enkelt.
Krya på dej!
Kram

Ma sa...

Krya på Dig och hoppas migränen har gett sig av nu. Din katt måste vara lite speciell som har sönder så mycket saker. Men det kanske hjälper med en ny klöspelare. Hoppas det. Men det är en katt med en riktig personlighet. Det har jag förstått av det jag har läst. Hoppas Du har blivit samt med Din katt nu...

Barnens Hjältar sa...

Ja aktiv kisse verkar det vara i varje fall :-)
Hoppas migränen håller sig borta nu och tack för titten!

EvaB sa...

Hoppas du mår bättre!

mormia sa...

Tråkigt med dina anfall av huvudvärk men skönt att du har blivit bättre igen. Ja det verkar vara en väldigt aktiv katt du har men säkert har hon sina gosestunder också.
Helgkramar från torpet