GirlPower

GirlPower

söndag 2 oktober 2011

Stilla söndag

Dimman ligger över Borås. Jag vaknade med huvudvärk, möjligen är migränen på ingång igen och då blir det tyst några dagar här på bloggen. Vi får se. Jag tar det lugnt, har inget som brådskar.

I går lättade dimman vid den här tiden och det blev riktigt varmt. Jag fick öppna upp rutorna på balkongen och temperaturen steg till 35 grader i solen. Nåja, dagens 16 grader är inte fy skam heller.

Jag har köpt en hel del gamla filmer från Cdon.se och blev riktigt överraskad av den snabba leveransen. Jag gjorde beställningen ganska sent en kväll och dagen därpå låg paketet i brevlådan innehållande en hel del Hitchcock-filmer plus Kaktusblomman - en film med Ingrid Bergman och Goldie Hawns debutfilm. Jag älskade den då, få se hur jag upplever den i dag.


I går kväll hade jag Hitchcock-kväll. Jag började titta på de gamla TV-filmerna Hitchcock presenterar och trots att filmerna är i sv/vit, handlingen går långsamt framåt och man märker att även skådespeleriet gått framåt under åren som gått, så är de fortfarande sevärda.

Jag njöt. Jag har många timmar kvar framför TVn. Underbart!

Jag ser fram emot filmen "Fåglarna" - jag kommer ihåg att jag tyckte den var otäck då för länge sedan. Jag köpte också Marnie och Mannen som visste för mycket - de kommer jag faktiskt inte ihåg, vet inte ens om jag sett dem tidigare.

4 kommentarer:

Siita sa...

Har varit på marknad nu så jag är trött i fötter o ben. Kram

gunilla sa...

Du kan bli besviken...vissa filmer man har goda minnen från, blir värsta antiklimaxet

Lisbeth sa...

Vilken bra ide du kom på. Just filmen fåglarna glömmer jag aldrig. Vore kul att se den igen. Tror jag får göra en egen beställning

Tacessba sa...

Jag fullständigt älskar Hitchcock´s filmer
Det är något visst med dom, trots att de är i svart/vitt