GirlPower

GirlPower

måndag 17 oktober 2011

Efter flera dagars tystnad - det har varit ett underbart höstväder, så datorn har fått vila. Jag har njutit av promenader och läst böcker på balkongen. Det är skönt med en inglasad balkong, speciellt här i Borås eftersom det regnar rätt ofta. Möbler och dynor kan vara kvar och balkongen värms upp av solen även under kyliga och blåsiga dagar.

Ungarna bjöds på renskav med kantareller och äppelpaj till efterrätt i går. Vi satt på balkongen och njöt och maten uppskattades.

Jag har avslutat en bok: Frihet av Jonathan Franzen och påbörjat Himmelsdalen av av Marie Hermanson. Jag har bara 80 sidor kvar i den boken och den måste du bara läsa. Spännande, lite otäck men jättesvår att lägga ifrån sig. Om jag inte hade tandläkartid om 40 minuter så skulle jag läsa ut den nu.

Oj, nu måste jag iväg.

Du hittar boken på Adlibris eller på biblioteket.

6 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Du som är pensionär o måste rusa på morgonen låter stressigt. Kram

Damen sa...

Visst är den underbar! Vilken fantastisk film den skulle kunna bli i rätt händer. Tänk att skildra hur stämningarna ändras. Först den härliga spa-anläggningen, sedan när man inser vad det faktiskt är och till sist skräcken. Den filmen vill jag se!

Gunilla sa...

SKönt med en lugn o härlig läshelg !!

Lisbeth sa...

Tack för boktipset. Så bra att du utnyttjar tiden till det du vill och inte låter datorn styra ditt liv. Din blogg finns ju kvar och det är alltid lika roligt att läsa inlägg när dom än kommer
Kram på dig

MURVELINA sa...

Så skönt du har det - numera - bortsett från käftis....


Är det en deckare? Gillar inte den genren. Men läste nyss GW:s nya Göstas pojke. Bra!

carinasjolund sa...

Måste vara härligt med inglasad balkong :)
Här har det suttits ute klart för detta år! Men snart är sommaren här igen :)
Kramen♥