GirlPower

GirlPower

torsdag 26 januari 2012

Vindruvsrallyt


Här händer det saker, mest på nätterna! I natt väckte kissen mig vid ett-snåret, då skulle det klappas och kurras och bitas i min armbandsklocka. Tyvärr har jag lite svårt att somna om när jag blir väckt, så jag låg i två timmar och undrade vad hon höll på mig. Jag var för trött för att gå och kolla. Kissen var ganska tyst, men jag hörde att hon sprang runt från rum till rum, men eftersom ingen stor skräll inträffade så tänkte jag att det är nog inte så farligt.

När jag klev ur sängen var det första jag trampade på inte mattan utan en vindruva. Jag har gått och plockat vindruvor i hela lägenheten, de fanns utspridda på golven, jag har säkert inte hittat alla än. Skålen var i alla fall tom, så kissen har haft ett riktigt, härligt vindruvsrally. Undra på att hon är trött nu.

Damen undrade vilken yoga-DVD jag köpt. Den heter ”Yoga for absolute Beginners” och ser ut så här:Dessutom köpte jag DVDn ”Yoga for Body conditioning & toning”, dvs en yoga med ”Effektiva övningar för viktminskning”, men den har jag inte tittat på ännu.


8 kommentarer:

Veiken sa...

Hon tyckte nog att du var värd egenhändigt trampade druvor av kvalité :)

Guldkryckan sa...

Jodå...känns igen...minsta grej som går att dra ner på golvet och leka med gör just det..haha...ja jösses vilka grejer man hittar på golvet ibland...sockerbitar som malts ner till hälften genom lek...!

Katter är ju goa :)

Siita sa...

Hon vill nog att du skulle få vitvin till frukost. Kram

Maria sa...

Jösses vad hon hade haft det roligt synd hon inte äter druvor för det hade varit bättre för er båda.
Kramizar

biggan sa...

ja då har hon haft roligt i natt :). har aldrig prövat yoga, kanske man skulle göra kram biggan

Gunilla sa...

Haha...vindruvsrally, vilken buse ! Våran Elvis väcker aldrig upp en, han sover som en gris själv :) ...dom gångerna han får vara i sovrummet vill säga !

Lisbeth sa...

Thi hi så go dom är. I eftermiddag kommer Ester hit några dagar. varje natt brukar jag vakna av hon spinner lös i kurvorna. Hon har något fel på bromsarna så någon gång då och då smäller det till i väggen när hon inte får stopp. Man kan ju inte bli arg på dom heller när man hålls vaken
Kram på dig

Damen sa...

Tack för bilden! Något måste man nog hitta på i vår.