GirlPower

GirlPower

lördag 7 januari 2012

Kjell är snäll!

Jag måste bara ge en stor eloge till de unga grabbarna som jobbar på Kjell & Company i Knalleland. Jag har varit där tre gånger och varje gång mötts med respekt, vänlighet och hjälpsamhet.

Av egen erfarenhet vet jag att det inte är vanligt när en tant i min ålder börjar prata teknik, och försölker få hjälp med något. Nej, för det mesta så blir jag antingen helt ignorerad eller så får jag ett överlägset leende till svar.

Men inte hos grabbarna på Kjell & Co. Nej, här ställer man upp till 100%. Jag var inte nöjd med den scanner som jag fick av dottern för att scanna diabilder och så fort jag talade om varför jag inte var nöjd så erbjöd de mig att lämna tillbaka den, men eftersom den var använd så kanske de måste göra 10% avdrag för att kunna sälja den vidare.

I dag lämnade jag scannern. Jag fick tillbaka alla pengarna utan avdrag.

Nu har jag beställt en ny något större scanner som kommer att levereras i mitten på januari.


6 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan. Den affären finns på Marieberg i Örebro med. Killarna där är toppen. Jag skulle ha batterier o tog det jag trodde var rätt. Ska ha dom här sa jag, du kan kassa dom gamla. Nej sa det är inte rätt, dom här ska du ha. Tackar sa jag då. Kram

Lisbeth sa...

Så härligt att höra. Dom finns där guldkornen i försäljnings branschen och dom ska man vara rädd om. Ser att du kom i väg på revyn trots huvudvärk. Ett gott skratt förlänger livet
Ha en bra lördagskväll
Kram

Veiken sa...

Av med hatten! Den stilen gillar jag. Tänk så mycket det gör både för kund och företag! :) Kramar

Maria sa...

Ja i de långa loppet vinner ju affären på att bemöta kunderna så bra, gott för dig. Roligt att du blev bättre å kunde gå på revyn, ett gott skratt e ju inte fel.
Kramizar

Fenixmonas sa...

Å´så härligt med sådan fin service och ett bra bemötande! Det är ju sådant som alla affärer skulle tjäna på!
Jag har ju inte tiden som behövs för att hålla fast vid gamla traditione...här får det tas när tid o ork finnes. Kramiz!

biggan sa...

skönt när man kan få respekt, inte vanligt annars, tekniken är svår, för oss som börjar bli äldre, det fanns ju inte på vår tid, ha en fin söndag vännen kram biggan