GirlPower

GirlPower

söndag 1 januari 2012

Regnig inledning på 2012 i Borås

Vad jag är trött på detta eviga strilande! Det känns som det regnat nonstop sedan jag kom hem från sommarstugan i augusti. Nåja, det är inte riktigt sant, vi har visst haft fina dagar, men de är lätt räknade.

Som tröst tittar jag på detta youtubeklipp där en katt och en råtta försöker samsas om samma fat med mjölk:


Det var många som sköt raketer och smällare i går, de började långt innan mörkret fallit och höll på hela kvällen. Min kisse satt och tittade förundrat ut genom fönstret, men när tolvslaget kom ville hon inte vara med längre utan satte sig i hallen. Det lät ju som krig därute.

Så mycket pengar som går upp i rök!

13 kommentarer:

Siita sa...

God fortsättning. Du får komma hit, här vräker snön ner. -4 grader oxå. Kram

Anonym sa...

God fortsättning,,här startade dagen med -grader,men nu är det på 0:an.Haé Kram.

AprilSus sa...

God fortsättning på det nya året...

Här vaknade vi också till ett en våt 1:a januari, trots att det var minusgrader när vi ett antal timmar tidigare lunkade hem genom stan under nyårs natten. Snabba temperatur svängningar!

Önskar dig en skön nyårsdag!
Kramis!

Lisbeth sa...

Första nyåret vi hade katt tyckte han det var fantastiskt. Satt och slog med tassen på fönstret för att fånga dom. Året därpå låg han och tryckte under sängen. tycker så synd om alla skotträdda djur. Sen kan man undra över pengarna med den ekonomi vi sägs ha i Sverige. Om man inte har några varför då elda upp det lilla som finns?
Sköt om dig kram

veiken sa...

Vi pratade om detsamma igår... miljoner, kanske miljarder som flyger till väders varje år. Det är baske mig inte klokt! Jag gillar att "tjuvkika" på fyrverkerierna i alla fall!
GOD FORTSÄTTNING på dig. Kramar

Gilla sa...

God fortsättning på det nya året!

Filmen var ju dråplig. Tänk att ha både en katt och en råtta, som kan vara såpass goda kompisar. Det är ju egentligen inte naturligt.

Sv: Vi hade faktiskt tur med Baloo, som firade sitt första nyår. Vi hade för det första ovanligt lite smällare och raketer i närheten av oss, så han blev inte rädd alls, utan låg på mattan i hallen och sov mesta tiden.

Det var lugnt och skönt. Men nog vill man väl ha lite fyrverkeri på Nyårsaftonen även om det borde vara i organiserad form som du skrev.

Stattinskan sa...

Haha - skrattade gott åt klippet :-) ... fast man ska inte ge kattor mjölk, det är ju direkt farligt för dom ...
Här small det också hela kvällen men min Göstakatt var inte speciellt påverkad av det!
God fortsättning

biggan sa...

inte mycket smällande här, har inte sett så lite på många år, ja regnet vräkte ner när jag gick opp i morse, det forsade vatten på hela parkeringen här ute, ack ja. ha det fint vännen, kramar biggan

Fenixmonas sa...

Fruktansvärt mycket smällande detta år, helt sanslöst! Jag tog hjälp av amerika med min kalkon...vatten i långpannan och folietäcke de första timmarna, öste bara ett par gånger. inget torrt alls på denna kalkon, saftig o fin! Kramiz

Gunilla sa...

Här uppe i Dalarna har det varit en fin höst tycker jag, eller glömmer jag lätt ? nu däremot är det trist...vi fick så mycket fin snö i går, nu regnar det igen..

Nett sa...

Evigt regnande japp.. Nyårsdagens morgon var dock inte rolig med regnt och minusgrader, det var snorhalt när man skulle hem från jobbet. God fortsättning till dig. Kram

Roffe sa...

Godfortsättning.Idag kom jag hem till hjo.Haft det bra och lekt mycke med brors dotter.så nu ska jag försöka orka blogga igen.Ha en skön kväll.kram

Anonym sa...

Hej! Här har det regnat och blåst hela natten och barometerns visare pekar rakt ner i golvet. Jag tror inte jag upplevt ett så lågt lufttryck förut. Ha en fin dag