GirlPower

GirlPower

onsdag 11 januari 2012

På G

Morgonpromenaden avklarad och hela dagen ligger framför mig. Snön vi fick i går har redan försvunnit, hela natten smattrade regnet på rutan. Men nu är det uppehåll.

Jag har kommit igång med träningen igen. I måndags blev det spinning och core och både igår och idag har vi promenerat på morgonen. Jag har ett bokat yogapass i kväll, men jag tror måste avstå för jag har TRÄNINGSVÄRK!

Jag har också fått svar på min ryggröntgen. Läkaren ringde och sa att det viktiga var att jag inte hade någon tumör eller diskbråck. Däremot var jag stelopererad i nedre delen av ryggen (visste jag faktiskt inte) och det kan ha orsakat att bäckenet tvingats till överrörlighet. Jag har artros i vänster höft, bäcken och ryggrad. Läkaren sa också att det var bra att jag tränade, och att jag skulle höra av mig när det behövdes smärtlindring.

Just nu har jag inte så ont, peppar, peppar.

Nu försöker jag också få bort julkilona. Vad sägs om gårdagens lunchtallrik?

Blandad sallad underst, sojabönor, ärter, kidneyböner och några jordgubber plus lite olja, citronsaft och kryddor. Lax plus lätt creme fraice med dill.

10 kommentarer:

Gunilla sa...

Mums, ja här har vi också tagit bort lite kolhydrater, tänkte ju åla mig i baddräkten i mars, hujedamig ! skönt ryggen är bättre !

carinasjolund sa...

Det ser gott ut på din tallrik, jag älskar lax :)
Kramen på dig♥

Maria sa...

Det ser både gott å nyttigt ut, mums.
Önskar dig en fin dag/kramen

Guldkryckan sa...

Ser gott ut det där..mums..!

Spinning vet jag vad det är..men vad är "Core"??

Anonym sa...

Ja nu är dagen 38 min längre än den 22 dec..Den tallriken knycker jag av dig direkt,ser både nyttig och god ut.Haé Kram.

Siita sa...

Jo den tallriken heter duga. Här blev det potgratäng o pannbiff. Kram

Fenixmonas sa...

Den tallriken såg fin ut! Mina julkilon är borta men det finns mer att ta av så nu kör jag stenhårt med löpbandet! Fast jag har en eländig liktorn som snart tar musten ur mig! Får inte bort eländet! kramiz

biggan sa...

så gott det ser ut, riktigt läckert, kram biggan

Nett sa...

Tycker den lunchen ser jättegod ut :) Precis i min smak. Kram

Forever young sa...

Härligt! Själv är jag döförkyld och tröstäter både det ena och det andra. Nu blev jag faktiskt inspirerad att äta något nyttigt.