GirlPower

GirlPower

lördag 17 december 2011

Upphängda leksaker

Matte har fått fnatt. Nu har hon hängt upp en massa roliga grejer i en vit plastgran och jag får inte leka med dem. Jag förstår inte hur hon tänker, vad ska det här vara bra för?

De hänger ju där till ingen nytta. Titta matte, jag bara luktar ... Och så säger hon att om jag inte kan hålla tassarna i styr så får jag inte vara här ute.

Jag är inte ett dugg intresserad, så det så. Det händer ju mycker roligare saker där utanför.

Fast vänta bara tills hon tittar bort, då ska det nog rassla till lite här. Förra året klättrade jag upp i granen ett par gånger utan att den välte, men i år säger matte att hon tejpat ihop foten eftersom ett av stödbenen gick av, så om jag välter den då blir det smisk på rumpistumpen.

7 kommentarer:

Gilla sa...

Var glad åt att du överhuvudtaget får plats med en gran, vit eller grön spelar ju ingen roll. Vi får inte plats i vår lilla tvåa. Det ser fint ut med den vita granen.

Sv: Visst blev det lite äventyrligt med bussresan istället för att flyga. Jag skulle inte banga ut för en ny bussresa till Stockholm.

AprilSus sa...

Åhh vad fint det är med fönster ända ner till golvet. Katter och klättra i träd hör ju liksom ihop på något sett, så jag förstår att lusten kan vara svår att motstå. Och när det sen dessutom hänger leksaker i trädet som gör det ändå mera lockande. ;)

Själv var jag rädd att våran valp skulle ge sig på granen, med tanke på hur hon gärna biter i grenar ute. Men än så länge har hon skött sig bra utan att visat något intresse. Kanske för att den är av plast och inte luktar som den borde? :)

Ha det gott och kramis!

Lisbeth sa...

Är dom inte för go dom små liven. kommer ihåg tigger första jul då han välte hela härligheten. Kan säga att efter det gömde han sig varje år när vi plockade fram den
sen måste jag säga: Vad vacker katt du har
Sköt om varandra du o kissen
Kram

mormia sa...

De e klart en spännande leksak för katten, ja fick ett år binda fast granen.
adventskram från torpet

Siita sa...

God morgon. Jag har ingen plats för gran. Får gå ändå. Jo vi fick snö igår o inatt ca 5 cm. Kram

Gunilla sa...

Oj va fint du har i glasburen :)

Anonym sa...

Hej! Idag så är det julmatsköparedagen. Vi ska åka in till Katrineholm nu på morgonen innan julhysterin börjar. Ha en fin dag !