GirlPower

GirlPower

torsdag 15 december 2011

Migrändjupet

Jag hamnade där igen - i migränhålan. Har varit sängliggande i tre dygn, fick även feber denna gång. Kroppen kändes som eld så jag öppnade fönstret, katten smet in i garderoben rädd för åskan som den är, dessutom haglade det ute. Lite isbitar i sängen kändes svalkande. Nu börjar jag krya på mig, men är ännu rätt ostadig på benen och 3,5 kg lättare. Varje migränanfall är en bantningskur eftersom jag inte behåller någonting och inte vill ha något heller, men i dag har jag börjat så smått att äta rostat bröd och dricka varmt vatten med honung i. Så det blir nog folk av mig igen.

Vilket väder vi har denna julmånad! Sådana åskväder har jag aldrig varit med om annat än på sommaren. Blixtar och dunder avlöste varandra blandat med hagelskurar och regnskurar. Hua!

Jag stänger av datorn ganska omgående, fortfarande har jag svårt att se på skärmen. Huvudvärken ger sig till känna.

8 kommentarer:

Siita sa...

Stackars dej. Hoppas på bättring snart. Kram

Lisbeth sa...

Ur led är tiden. Finns det inget som kan hjälpa dig så att anfallen inte blir så allvarliga? Annars har utvecklingen gått sakta där. Minns att min mormor hade migrän
Hoppas det släpper helt nu
Kram

Aurora sa...

stackare. Jag tror att ngn där uppe läst fel och tagit julmånad för julimånad. Därav alla åskväder och kanske även din migrän. Huvudvärk brukar höra ihop med åska. Krya på dig. Kram

Gilla sa...

Stackars dej att behöva ha en sån förfärlig migrän. Jag har fått migrän i eftermiddag, men den går att stå ut med. Jag var helt enkelt urtrött efter en Stockholmsresa, som jag kommer att berätta om.

Anonym sa...

Hej! Du är nog snart på benen igen tror jag. Ha en fin dag !

Gunilla sa...

Men jösses, vad länge det håller i sig !! stackare !

carinasjolund sa...

Huja detta med huvudvärk är inte kul :(
Hoppas du krya på dig snart :)
Kramen på dig♥

Guldkryckan sa...

Burr..inge vidare...hoppas på snabb återhämtning..!