GirlPower

GirlPower

torsdag 1 december 2011

Årets första decemberdag

Min födelsedag och samtidigt också den internationella aidsdagen. Inte för att de skulle höra ihop på något sätt, men att man har en internationell aidsdag är viktigt, viktigare än t.ex. kanelbullens dag (konstiga saker som handlarna hittar på). HIV och Aids har på något sätt börjat skuffas undan i glömska och ändå sprids sjukdomen nästan lika ofta bland heterosexuella.

Tog en titt på Jonas Gardell i dag med. Han twittrar väldigt mycket just nu om att Mark inte ger honom tillräckligt mycket uppmärksamhet, men här är i alla fall något som vi nog alla kan hålla med om:

"Den som väntar på något gott väntar i regel alldeles för länge."

Glöm inte att gratta Sita som också har födelsedag i dag. Hoppas du får en riktigt trevlig dag, Sita, unga tjejen, bara 61 år blir hon!

Nu måste jag skynda mig ut om jag ska hinna med de andra på promenaden.

9 kommentarer:

mormia sa...

Grattis, hoppas du får en bra dag.
Kramizar

Gunilla sa...

Då får man gratulera och hoppas du får en fin dag !

carinasjolund sa...

Hurra hurra hurra på din födelseda :)
Hoppas din dag blir toppen!

Har varit inne och grattat Sita oxå :)
Kramen♥

Lisbeth sa...

Visst är det bra att ämnet återigen tas upp. Jag har sett några soffprogram sista tiden som tagit upp just det att man glömmer. Jag tar gärna bort kanelbullarna och har den här kvar
Sköt om dig och ett stort GRATTIS

Siita sa...

Grattis på din o min dag idag. Kramar till dej.

Stefan Falkelind sa...

GRATTIS. Ja det är viktigt att uppmärksamma hiv och aids. För att minska fördomar och för att visa hur viktigt det är satsa pengar på forskningen.

Anonym sa...

Hej! Grattis och hoppas din dag varit bra !

Damen sa...

Grattis!!

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Grattis i efterskott vännen! Igår var jag dessvärre däckad av huvudvärk o orkade inte med någon dator...Kramiz