GirlPower

GirlPower

måndag 26 december 2011

God fortsättning allesammans!

Julafton bjöd på ett strålande "vårväder", men nu har allt återgått till det normala Boråsvädret: Regn!

Vi firade julafton hos dotterns familj, dvs. jag, min f.d. man och hans sambo och svärsonens föräldrar och julbordet gick inte av för hackor. Själv bidrog jag med laxrullar (kallrökt lax med fyllning av pepparrotsost och gräslök), kokta ägghalvor med skagenröra, räkor och dill och köttbullar plus ett antal små ostar och dinkelkex plus lingonparfait till kaffet. Därutöver fanns allt som behövs till ett riktigt snofsigt julbort. Där fanns även jordgubbar som var ovanligt läckra, importerade jordgubbar brukar inte smaka så mycket men de här tävlade i samma klass om de bästa svenska jordgubbarna.Jag fick en iPhone 4S i julklapp av dottern. Jag har suttit och knappat och försökt lära mig den, jag förstår att man blir biten. Jag kan bl.a. surfa, läsa min e-post för att inte tala om hur lätt det är att sända ett SMS, det är annat än på min gamla telefon där jag kämpade med bokstäverna, uttalande fula ord när den inte ville som jag ville.

Min ex-man gör silversmycken som hobby, men han börjar bli en riktigt, riktigt skicklig formgivare. Hans sambo visade upp läckra örhängen och ringar och själv fick jag välja ett par örhängen som julklapp. Han skulle säkert stå sig kommersiellt om han bara ville.

14 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan. Vilket blåsväder inatt. Firade julafton hos dotter i Frövi. Även där var mitt ex med. Kram

Gilla sa...

Så skönt att man kan fira tillsammans med sina X också. Så fint är det här också i vår familj.

Sv: Det finns mycket av den sorten hos mej. Flera dagböcker och många avskrivna och inskrivna dokument i min dator. Risken finns att det kommer mer av den sorten hos mej.

Jag önskar dej en riktigt god fortsättning också./Gilla

farfar0hebbe sa...

God fortsättning,,inte många dagar kvar innan vi nött ut 2011..
Ja det var ett kul dataspel,men svårt för en gamling som jag..Haé Kram.

murvelina sa...

Stackars dig en I-phone, nu får du sysselsättning.
Och vilket julbord sen. Några kilo extra om du inte gympar???
Smycken... härligt, 'även de väger----

Men grattis du teknikbrutta och god forts.
hälsar en vindpinad ångermanländska som emeigrerat till Dalom,
Här finns ingen I-phone men en mobbe som trasslar.

Guldkryckan sa...

har nån sån där telefon också, den sjunger på sista versen nu tyvärr, men en ny är på gång...alltid kul med nåt nytt att greja med.

Ha en fin kväll :)

Nett sa...

Vilken fin julklapp du fick, nu har du en massa att lära dig om telefonen, kanske spela wordfeud med ;)

Lisbeth sa...

Men du vilken lycka att få en sådan telefon i julklapp. Många som står där grön av avund. Även vi kör med knytkalas på själva julafton. I år skulle jag bara ta med dricka och gravad lax. Lyxigt värre med så lite att förbereda
God fortsättning på julen

biggan sa...

ja regn här med, på julen, fin julklapp du fick, tar ett tag att lära sig dom, oj roligt att han är så duktig. hoppas han slår sig fram inom det också. ha en fin fortsättning kram biggan

Fenixmonas sa...

Visst är det härligt med julen och att få träffa alla sina nära o kära...men jag känner att jag är trött nu. Fast nu är det ingenting förrän nyårsafton då jag har middag här hos mig...och förmodligen har fått tillbaka orken ordentligt igen! kramiz

Fiffi sa...

Härlig blogg!

mormia sa...

Vilken fin julklapp du fått och nyttig sådan, ja de är mycke roligt man kan göra med de nya telefonerna nyttigt också. Det låter som ni hade en fin julafton.
Ha de bra/kramen

Janne sa...

Hej! Vi önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år !

carinasjolund sa...

Vilken toppen julklapp du fick :)
Nu gäller det bara att lära sig den oxå!
Kramen♥ god fortsättning

Gunilla sa...

Jag är lite skeptiskt mot Iphone av en enda anledning...jag använder inte handväska och den är så stor...opraktiskt i fickan...men, nästa mobil blir nog en sån när den jag har lackar ur !