GirlPower

GirlPower

torsdag 10 mars 2011

Snön yr och katten är egensinnig

Så här vill jag inte ha det! Snö som vräker ner och nollgradigt.

Nu måste jag bara berätta om katten. Hon är inte klok! När jag fick min migrän beslöt jag att lägga mig på sängen i arbetsrummet i stället eftersom jag kan få det mörkare där. Där brukar Tessan krypa in under överkastet och mysa på dagarna. Först reagerade hon inte, men sedan så försökte hon puffa ut mig ut sängen genom att trycka med nosen och jama högljutt. När inte det hjälpte, tog hon till stora artilleriet: fräste, morrade och försökte bita mig. Jag knuffade hårdhänt ner henne. Efter någon timme hade hon samlat nytt mod och kom rusande ännu vildare än förut. Nu fick hon en dask, så att hon flög iväg. Då gav hon upp, men hon kom inte fram till mig för att bli klappad heller.

På tredje dygnet kände jag mig bättre och flyttade in i sovrummet. Nu var ordningen återställd. Tessan visste inte till sig av lycka, hon spann och kurrade och ville bli klappad hela tiden. Tänk inte visste jag att sängen i arbetsrummet var hennes.



Hon älskar att flytta runt schampo- och duschflaskorna i duschkabinen genom att putta med huvudet. Nu har hon också kommit på att det är pumpflaskor. Man kan pumpa ut schampot på golvet! Två morgnar har jag kommit in i badrummet till en pöl av schampo. Varför fick inte jag en normal katt?

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Hehe... det var en bestämd katt, och aldrig har jag hört om nån som vill tvätta håret heller :)

Nillas Trädgård sa...

Finns det normala katter??? Jag har aldrig haft någon...

ansepanse sa...

hihihi - ja vilken katt du har
kramar