GirlPower

GirlPower

torsdag 17 mars 2011

En ögonblick i Victorias skor

Vi besökte en privatskola i Thailand. Där fanns elever från de allra minsta till tonåringar. Vi kom precis i lunchrasten då de minsta barnen sov middag.Lunchen var uppdelad, den thailändska maten var gratis medan den mera onyttiga västerländskt inspirerade och glassen kostade pengar. Det här var en privatskola, så det kostade pengar att ha sina barn här.Alla ville bli fotograferade och sedan kom någon på att de ville hälsa och ta i hand och säga "hello" och snart var vi omringade av hundratals barn som ville hälsa. Sedan kom papper och penna fram och nu ville de ha autografer. Jag sa till dottern: Nu vet jag precis hur Victoria har det.Men det var kul, en kort stund i alla fall.

9 kommentarer:

Gunilla sa...

Prinsessa för en dag, jo det räcker nog det ! trevligt ni ser ut att haft iaf !

Huskatt sa...

Ett roligt besök ser det ut som.

Anonym sa...

Spännande bilder.

Siita sa...

Kul att skriva autografer. Kram

mufflo sa...

Undervisade i en thailändsk klass för några år sedan. Engelska. Ca 40 elever blandade åldrar ute på en icke exploaterad ö. Helt fantastiskt. Kunskap och utbildning värderas högt där man ibland uteblev för man var tvungen hjälpa familjen med fisket.

ansepanse sa...

det är det säkert, bara man slipper vara med om det varje dag eller varje gång man kommer till ett nytt ställe
kramar

diana sa...

Vad kul, men varför ville de ha autografer?

Damen sa...

Konstig fråga. Jag vill också ha Sladdertackans autograf!

murvelina sa...

Ja en och annan autograf har man fått raspa ner. Varför vet jag inte. De flesta förfrågningarna kom när jag spelade revy och sjöng i litet dansband. Jodå,javisst...

Ha det gott