GirlPower

GirlPower

onsdag 9 november 2011

Vacker morgon

Jag älskar det här höstvädret! Lagom varmt, lite soligt, dimman på morgonen och framför allt inget regn på flera dagar.

Jag har precis tagit ut en plåt med blåbärsmuffins ur ugnen och en härlig doft sprider sig. Tyvärr tyckte kissen att hon skulle bidra med sina egna muffins och dofter från lådan. Nu sitter jag och väntar på mina "hantverkare", två snälla grannar som ska sätta upp vajrar för mina gardiner på balkongen.

På bokbloggen har jag skrivit om en intressant bok - Carin Göring skriver hem - en berättelse om ett unikt livsöde och en kvinna som trots sin svåra hjärtsjukdom envist följde sitt hjärta. Jag blir så imponerad av kvinnor som lämnar allt och börjar ett helt nytt liv. Dessutom är boken ett bidrag till vår historiesyn från en annan synvinkel.

9 kommentarer:

Siita sa...

Mat lagar jag gärna men baka blir sällan. Kram

veiken sa...

Det är många som bakar blåbärsmuffins just nu :)
Svar: Jag är hemma och det stod att man kunde blanda nötter. Jag har köpt lite olika idag och det blir pålägget på morgongröten nu.

mormia sa...

Jag vågar inte längre baka kaffebröd för jag mumsar o äter alldeles för mycket då. Jag hoppas du njöt av goda muffins o kanske kaffe till.
Kramizar

Nett sa...

Härligt det luktar hemma hos dig nu då :)

Fenixmonas sa...

Kan riktigt känna den goa lukten av nybakt...det kissen bidrog med vill jag inte känna...hehehe...Tack för att du gillar min kisse också! Kramiz1

Gunilla sa...

åh nybakat doftar ju så underbart...synd att inte katten tog bättre hänsyn :)

Lisbeth sa...

Förstår inte varför det ska vara så svårt för mig att ta tag i bakning. När jag läste om doften alltså den från muffins baket fick jag lov att slå mig löst på fingrarna. Så lat jag är. Bara man tar sig för är det ju så härligt efteråt.
Kram

veiken sa...

Dom kanske återkommer till dig ang veteranen.se Jag har fått försrågan från ett annat ställe också, men jag ligger lågt ett tag! Ha en fin kväll.

Browneyedgirl sa...

Sa du blåbärsmuffin =) Okej jag kommer, spara lite. Kram och ha en skön dag