GirlPower

GirlPower

onsdag 4 april 2012

Din stund på jorden

Jag var på teater i går kväll. Jag upptäckte att jag hade ett presentkort som måste utnyttjas och jag valde att gå på den näst sista föreställningen av Din stund på jorden. Först blev jag konfunderad när jag upptäckte att det stod en massa gamla pianon på scenen, men halvvägs in i första akten var jag alldeles förstummad. Till vänster strax utanför scenen var ett hotellrum uppbyggt.


Föreställningen var suggestiv och jag var helt uppslukad av Sven Olof Janssons fantastiska utspel, dessutom var han en hejare på munspel. Bakom mig satt ett gäng unga i 20-årsåldern, det var tissel och prassel med godispåsar, men det blev väldigt snart knäpptyst. När ljuset släcktes på scenen för pausen, så hördes: Gud, så bra den är! Jag håller fullständigt med, alla skådespelare var suveräna och trots att inga kulisser förändrade scenen under föreställningen så upplevde (såg) jag både Californien och Småland utan problem.


9 kommentarer:

Lisbeth sa...

Att gå på teater är en upplevelse som tangerar det riktiga livet. Givetvis ska den var sevärd men just närheten till aktörerna bygger upp en känsla som man inte kan få på bio. Vilken tur att du kom på att du skulle gå
ha det fint

Guldkryckan sa...

Svar: Jo...vi har allt haft en riktig tur som fått en sån uppväxt...tyvärr får inte alla det :(


Teater ja...finns nog inget som slår det...ta vilken tv som helst med toppenbild och en bra film...teater slår film med hästlängder..!

(Om det är bra förstås)

Gunilla sa...

alltid trevligt att gå hem nöjd !

Siita sa...

Så bra att du o dom andra var nöjda. Jag skulle vilja bo så man kan åka på något, för här i skogen händer inget. Kram

Fenixmonas sa...

Fantastiskt när man får gå på teater och det är riktigt bra skådespelare...en sann njutning! Kramiz

Jossan sa...

Hej! Vilken trevlig blogg, det märks att du gillar att skriva! :)

Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer fina silversmycken www.jvalleytwig.se , just nu med påskrabatt dessutom :) Hade varit kul om du hittade en favorit inför sommaren vettja :)

Ha det bra och GLAD PÅSK!

Roffe sa...

Glad påsk Ha en trevlig helg.kram

Pege sa...

Glad Påsk!

Anonym sa...

Hej! Nu så är vi hemma igen från ett kallt och blåsigt Öland. Det blev lite loppis och foto ändå. Ha en fin dag !