GirlPower

GirlPower

söndag 15 april 2012

40-års kalas

I fredags fyllde dottern 40 år och hade kalas för vänner och släktingar. Flera kom långväga ifrån och övernattade på Saltemad och hos dottern. Jag hade inte kameran med så det blir bara några bilder från mobilen. Så här såg det ut när vi i all hast dukade borden. Vi var drygt 50 personer som fick thailändsk mat, underhållning med musiktävling, kaffe och fantastiska tårtor. Jag hade ont i huvudet och smet hem efter kaffet men sedan fortsatte festen med dans till långt in på natten. Det var hög stämning från första början, svärsonen vet hur man håller igång en hejdundrande fest.

Visserligen hade Wiwi undanbett sig presenter, men visst fick hon en hel del i alla fall. De här tårtorna tyckte jag var fantastiska. Alla vet att dottern älskar choklad så tårtkonstnären anammade temat choklad och kamera. Titta här:

11 kommentarer:

Siita sa...

Härligt. Våra flickor är nästan lika gamla då. Min Ing-Britt fyllde 40 år den 24-3 Kram

Damen sa...

Det är ju helt otroligt! Jag undrade varför du fotat ett gammalt chokladpapper, men det är alltså en tårta? Är det gula marsipan?

Carina Sjölund sa...

Då är hon och jag lika gammal " ung menar jag" :))
Hoppas hon blev nöjd med sin födelsedag, men det tror jag nog *L*
Kramen på dig♥

Gunilla sa...

coola tårtor, verkligen !

Lisbeth sa...

Nu för tiden ser inte tårtor ut som de gjorde förr. Så kul att kunna få dem personliga. Synd på huvudvärken men du kunde ju vara med ett tag så man får se det positivt i det lilla
Ha det bra

Anonym sa...

Hej! Oj OJ där skulle jag varit med då jag älskar godis och tårta. Ha en fin dag !

veiken sa...

Vilken fest det måste ha varit. Oj, en så fräck tårta. Trodde först att det var en pappkartong eller liknande! Roligt med fest ibland och att man kan smita när man vill ;) Kram

Browneyedgirl sa...

Wow =) Vilken tårta. Grattis till din dotter i efterskott säger jag då. Och ha en toppen dag! Kram

Guldkryckan sa...

Jösses va de kan göra...kameran där var ju superb...!!

Ha de bäst :)

Sladdertackan sa...

Visst var tårtorna jättefina! Begriper inte hur man kan göra sådana. Jag åt av chokladtårtan och den var jättegod dessutom.

Nett sa...

Härliga tårtor, och maten låter inte dumt alls. Helt och hållet i min smak :) Kram