GirlPower

GirlPower

torsdag 4 oktober 2012

Fiskspa i Borås

Visst har jag hör talas om att det finns ett Fisk Spa, men nu såg jag skylten med egna ögon. Undrar om det kittlas när fiskarna pickar hungrigt på fötterna och äter upp död hud. Urk, tur att i alla fall fiskarna tycker att det är smaskens.

Vad mera händer i Borås? Jo, jag läste precis på tidningen att boråsarna odlar hemma numera. Marijuana eller Cannabis som  den brukar kallas. Det är ju en vacker och snabbväxande växt, det vet jag efter att en fågel råkade plantera en sådan i min trädgård i Upplands Väsby. Först när plantan blev högre än atriumgårdens staket, upplyste en granne mig om vad det egentligen var för växt jag hade. Pensionärslivet kanske skulle piggas upp med en joint?


Höstmörkret som redan kommit med allt regn lägger sig som en grå pläd över själen. För att få lite ljus och möjligtvis bli lite gladare tog jag en promenad i regnet. Det var skönt. Jag ska gå ut en sväng igen, så fort jag torkat upp.

5 kommentarer:

Aurora sa...

Borås är en bit på väg till Götet för oss. Svisch och förbi är vi. Tyvärr. I våras stannade vi till och det var en mysig stad trots allt. Kram

Gunilla sa...

aha...jag trodde det var ett spa för fiskarna där dom fick massage o dylikt :)

Siita sa...

Jag skulle vilja prova fiskspa. Har alltid gillat när någon håller på med mina fötterr. Kram

Maria sa...

Nä sådana odlingar ska man hålla sig ifrån. Jag undra hur de känns när fiskarna käkar på fötterna, kittligt men skönt efteråt.
Vad gott då behöver jag inte ha dåligt samvete angående min träning, går ju 1 tim. varje dag.
Kramizar

Guldkryckan sa...

Det där har jag funderat på...fast ibland tror jag mina fötter är helt döda..så då kan det ju vara en risk ;)

Ha så gott :)