GirlPower

GirlPower

måndag 29 oktober 2012

Domedagen närmar sig ...

Ja, inte DEN domedagen, utan min egen. Jag ska opereras. I ögonen. Standardoperation som hur många som helst har gjort och det ska göra att jag kan se bättre. Nu ska jag t.o.m. kunna känna igen mina grannar när jag möter dem på gatan, sade min ögonläkare. Fast det är klart, fortsatte han, att det händer ju att det inte blir så bra också.

Det är inga konstigheter, bara grå starr. Hela sommaren har jag kört bil med solglasögon över mina vanliga glasögon, för att kunna se bättre. Jag har helst kört bil när det varit mulet, och just det har det ju inte varit några problem att göra i år. Men vad som står på skyltarna ser jag inte förrän jag är alldeles inpå.


Nåja, nu ska det blir bättre. Först det ena ögat och sedan någon månad senare opererar man det andra. Under tiden blir det lite kaos, för jag kommer att behöva nya glasögon efter operationerna.


Lite nervös är jag också. Det är bara en vecka kvar till domedagen!9 kommentarer:

Siita sa...

Så klart att det blir bra. Ingen tvivel om det. Natten mellan 4-5 nov. åker jag, Ellinor o hennes kompis Frida ner till Ullared, Sen hem igen på samma dag. Frida har sin lilla Olle med han är 2 månader. Kram

Aurora sa...

Jag gjorde den operationen endast 35 år gammal. Men bara på ena ögat. Det går så bra ska du se. Kram

Damen sa...

Min kollega gjorde samma operation för ett år sedan. Det gick jättebra! Snabbt och smidigt och sedan såg hon mycket bättre direkt.

Guldkryckan sa...

Det där fixar sig, de kan sådant...kommer att bli bra...lycka till med allt och försök att inte vara alltför nervös...som sagt...det fixar sig.
Har två bekanta som genomgått det där..inga problem alls.

Veiken sa...

Sladden åkte ur laptopen, så jag vet inte om kommentaren hann fram..... Du kommer att bli som ny efter operationen! Kram

Gunilla sa...

Skönt att få det gjort iaf! min mamma har grå starr också...men har inte opererats än iaf

Veiken sa...

Nu är det snart över.Skickar kramar och önskar Lycka Till!

Anonym sa...

Det går så bra, så bra. Önskar jag hade haft min operation tidigare. Båda ögonen - behöver inga glasögon behövs för att läsa tidningen. ;)

Ruth i Virginia

Sladdertackan sa...

Tack alla för de uppmuntrande tillropen! Visst kommer det att gå bra, tror jag, kanske ...