GirlPower

GirlPower

söndag 18 mars 2012

Skrivkramp?

Nej, det har jag inte. Jag skriver ibland så att fingrarna blöder. För ett bra tag sedan skrev jag om att jag stod på väntelistan på biblioteket för att läsa Felicia Feldts bok Felicia försvann, där hon skriver om sin uppväxt och om sin välkända mamma Anna Wahlgren.

I går hämtade jag den på biblioteket. Den går snabbt att läsa och jag har skrivit om den på min bokblogg:

http://sladdertackansbokhorna.blogspot.se/2012/03/felicia-forsvann-felicia-feldt.html

Jag har prövar också att blogga och recensera på LitteraturMagazinet och just nu ger de mig en liten puff på facebook. Titta gärna in och ge mig ett litet gillande! Då blir jag jätteglad!

http://www.facebook.com/LitteraturMagazinet


6 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan som du vet så läser jag inte många böcker. Har kommit knappt halvvägs i boken jag läser o har tröttnat. Så dotter ska få tillbaka boken på lördag då vi ses. min andra dotter fyller 40 då. Kram

Fenixmonas sa...

Jag läser ju mycket 2-3 böcker i veckan och fyllde hela sängbordsskåpet nu på bokrean...Min väderprognos är lokal och styrs inte av mitt humör utan statistik sedan 15 år tillbaka...och den stämmer till 100%! Så nu ser jag fram emot att få reda på var i Sverige det varit kallast i mars...för dit åker vi i sommar! Kramiz

Guldkryckan sa...

Håller mig till talböcker jag...skönt att kunna sluta ögonen och bara vandra in i "historien" som utspelas i mina öron. :)

Ha de fint...

murvelina sa...

Hej vet inte vad som händer men din blogg låser sig för mig. HAr försökt flera gånger. Otur hade du med din semester, du borde fått vila.
Har läst Felicia, vet att hennes mamma är en "bestämd" mor. Nog om detta....

Janne sa...

Hej! Det är roligt att läsa böcker ! Ha en fin dag !

Veiken sa...

Oj, har du redan klämt den boken? Mina glasögon behöver snart bytas märkte jag när jag läste den senaste boken. Ha det bra!