GirlPower

GirlPower

onsdag 5 september 2012

Kristallyrsel?

Jag vänder mig i sängen och utan att jag öppnat ögonen känner jag hur världern snurrar till. Öppnar ögonen och får syn på fönstret som far i en svindlande fart uppifrån och ner, uppifrån och ner. Blundar och sätter mig sakta och försiktigt upp, väntar tills allt verkar som vanligt och går försiktigt upp ur sängen. På väg till badrummet tippar golvet plötsligt och jag famlar efter väggen och sätter mig med en duns på baken.

Nu har världen stabiliserat sig, men det känns lite ostadigt, eller är det bara jag som är rädd och känner efter?

Och i dag börjar vattengymnastiken - jag ska gå dit. Det är nog omöjligt att drunkna med bassängen fylld av människor. Eller vad tror du?


11 kommentarer:

Gunilla sa...

Du kanske fick ett blodtrycksfall ?? nåväl, säg till nån vad som hände, så dom håller koll på dig i baljan !

Siita sa...

Kristallyrsel ska man bota med att skaka skallen. Kram

Nett sa...

Låter hemskt det där, jag kan vara yr ibland och det är otrevlig känsla det där. Har inte hört om fiskspa i borås.

Lisbeth sa...

Har du haft det förut? Det har jag flera gånger. Jag fick ett schema för att röra på dem och efter att jag gjort de övningarna så är problemet borta. Har du inget sådant så prata med din doktor. Visst är det lite läskigt?
Kram på dig

Maria sa...

Uha det är otrevligt att bli så där yr, hoppas det gick bra i badet om du nu åkte. Det var de värsta va de låter farligt med lampor som går sönder, har inte hört talas om detta förut, måste ja tänka på.
Ha de fint/kramen

Fenixmonas sa...

Otrevligt med yrsel...precis så får jag om jag lägger mig på högersidan...men klarar jag att ligga på vänster, hela natten, så blir det ingen yrsel! Mysko...Kramiz

murvelina sa...

Ooops! De andra i bassängen drar nog upp dig. Man blir ju lätt i vatten.

Vatten är inte min bästa grej, uppvuxen bland isflak och strida älvatten ogillar jag att doppa vatten uoo över öronen. Så fånigt är det...

Augusta sa...

Usch det lät inte roligt. Men kanske kommer det från nacken. Du har kanske legat konstigt.

Vattengymnasik låter härligt :)

Guldkryckan sa...

Jösses...du får vara försiktig...ruggans otrevligt när sådant händer...! :(


Hoppas det fixar sig.

Kram.

Ma sa...

Hoppas Du klarade turen till simbassängen bra och att Din yrsel gått över. Fast jag tycker att det liknar blodtrycksfall. Fast det är läskigt att få det. Jag fick sådant när jag var ung. Eventuellt kan sådant också bero på för lite blodsocker också har jag hört. Så ta lite fruktsocker och känn efter om det känns bättre...

Pege sa...

Mycket möjligt med kristallyrsel. Men spänd nacke och spända axlar kan ge liknande symtom. Samt en hel del andra grejer. Så gå till dr.