GirlPower

GirlPower

onsdag 14 september 2011

Migrän igen!

Jag hann knappt hem från stugan innan jag däckades i migrän igen. Usch! Nu börjar jag på darriga ben återhämta mig, men attackerna börjar komma alltför ofta.

10 kommentarer:

MICKAN sa...

Kan det bero på all blåst kanske att huvudvärken spökar?

Inte vad jag vet så finns den i mjukmat. Men det finns ju annan kvalitetsfoder som mjukmat för katter.

Annars är det ett riktigt bra torrfoder.

Anonym sa...

Näää -Stackare-
Hoppas du har någon värkmedecin att ta så det lindras lite/Kraaam i Höst ☼

Anonym sa...

Usch o fy,,inte kul med migrän,tror jag som aldrig haft det,,Då vill du inte vara med i dragningen av DVD filmen..Utan länk 1 chans, med länk dubbel chans..Hör av dig igen..Haé Kram.

Siita sa...

Här har varit fint sen lunch o nu kommer det regnskur. Kram

lisbeth sa...

Lider med dig som har migrän. Hade barnmigrän men annars har jag tack o lov sluppit den åkomman. Jag älskar ju katter men för tillfället har jag ingen egen katt. Har ställt mig till förfogande som kattvakt i stället. Om två veckor kommer Ester. Min sambos dotters katt. Hon bodde med oss i stugan hela sommaren. Det är en innekatt som aldrig tidigare varit ute. Med lång löplina jagade hon och sork det var favorite. Den damen tycker som din: skit med köpemat. Tonfisk i vatten av bättre kvalite ska det vara och möjligen torrfoder om hon inte har något alternativ
Är bara underbara dom små liven
Kram o krya på dig

Gunilla sa...

Så trist att du är sjuk...men hoppas en uppmuntran hos mig, en award piggar upp ?? kramen

Maria sa...

Gott att huvudvärken ger sig. Min katt gör likadant, kommer hem med sina offer vilket det nu är möss eller fåglar, ja ha kanske vill dela med sig. Det värsta är när inte mössen är döda utan börjar försöka ta sig ifrån plågoanden, nä inte roligt att ha levande möss inne. Ja det är så skönt att veta att jag kan köra bil igen o att det går bra att sitta den stunden.
Ha nu en bra dag/kramen

Fenixmonas sa...

Vilket elände för dig...Vi har några på jobbet som också lider av migrän och det tycks gå i värre perioder ibland. Kramiz

biggan sa...

ohh jag lider med dig, mycket tråkigt att det blir mer och mer, krya på dig kram biggan

Nett sa...

Fya, låter inget vidare och speciellt inte om de kommer allt oftare dessa attacker.