GirlPower

GirlPower

söndag 12 juni 2011

Livet i uppförsbacke

Ibland är livet motsträvigt. Jag har drabbats av en dunderförkylning, haft 72-timmars migränanfall och har ont i ryggen. Jag var hos kiropraktor i torsdags men är inte ett dugg bättre, i dag går jag med viss möda.

Men det finns ljuspunkter! Ängeln, min goda vän sedan skoltiden, ska åka på rundresa till Australien i höst när hennes man fyller jämna år. De åker tillsammans med goda vänner, gissa om jag hade velat följa med. Tänk att snorkla vid Stora Barriärrevet och att se den mytomspunna klippan Uluru eller Ayers Rock där man ska se solen gå ner och klippan ändra färg. I tre veckor ska de vara borta - vilken drömresa!Kissen och jag firade nationaldagshelgen i sommarstugan och hade underbart väder, precis som ni andra. Dessutom hade vi ett alldeles sagolikt åskväder på natten, jag bara satt och njöt, blixtarna lyste upp natten och åskknallarna skakade stugan. Regnet vräkte ner. Kissen var ute någonstans med återvände på morgonen utan att ens blivit blöt.

16 kommentarer:

Forever young sa...

Australien är en dröm som inte heller har gått i uppfyllelse än för mig. Förhoppningsvis kommer både tid och råd och roligt resesällskap.

AprilSus sa...

Ja, tänk om man kunde resa iväg och få uppleve något nytt...

Finns ett svar och en länk till dig under din kommentar på min sida.

Ha en fin dag!

Siita sa...

Tänk att få åka på en sådan tripp. Hit har solen kommit en sväng. Kram

Fingerfärdig sa...

Pengar och reslust går inte alltid ihop. Man får bita i det sura äpplet, rätta munnen efter matsäcken och leva på drömmar. Krya på dig.

Lisbeth sa...

Katter dom kan dom. Tänk om jag kunde vara ute utan att bli blöt. Ska bli kallt o regn här till veckan
Då vill jag gärna ha den förmågan. Viska i örat på katten och fråga hur han/hon gör.
Ha det bra

Janne sa...

Hej! Jag vet tyvärr inte vad som kan ha hänt med din blogg och varför du inte får något meddeland när det kommer nya inlägg.

Ma sa...

Kissen måste ha hittat något perfekt ställe att sova på undernatten, kanske under en trappa eller något liknande. Även jag skulle ha lust att åka iväg på en sådan tripp.Krya på Dig snabbt...

Lisbeth_koehlqvist@hotmail.com sa...

Jag har en anställning i Sundsvalls kommun som lärare. Sen 1.5 år tillbaks har jag tillfällig sjukersättning. Den gick ut 1/6 men det ligger en ansökan inne om permanent sjukersättning. Problemet är att ansökan ligger för utredning alltså har jag inget klart än från Fsk Det är då min arbetsgivare som är ansvarig för mig. Dom har bestämt att jag ska vara hemma tom i morgon Sen vet jag inget. Har två läkarintyg som beskriver att jag inte kan jobba överhuvudtaget. Försäkringskassan säger att jag inte ska anmäla mig till AF. Känner mig förvirrad. Vem ska betala mig och gör jag rätt Hoppas du fick en liten förklaring

Fenixmonas sa...

Vilken drömresa!
Ja, kissar har en makalös förmåga att hitta skydd! Min Cesare brukar också komma in, torr o fin. kramiz

Nett sa...

Vad trist med förkylning och migrän, hoppas att det skall gå över snart. Men du verkar ha haft en härlig helg. Kram

Camilla sa...

Hoppas att du mår bättre nu.
Ja..vem vill inte till Australien?
Kissen hade väl varit hos någon friare ;)
Kram på dig!

Gunilla sa...

Ja australien är nog ett aventyr,., men sommarstugan är inte heller helt fel va :)

Vicke sa...

det var inget vidare, jag hoppas att du mår bättre nu och får en fin kväll

veiken sa...

Jag ser att du skrev inlägget igår och jag hoppas verkligen att du har blivit bättre till idag!
Australien är nog ett toppenresmål!

Viktkamp sa...

australien är en dröm jag vill uppleva, har lite turen att ha en man som ev. ska åka iväg och jobba over there, givetvis följer jag då med ;) Hehe

murvelina sa...

Måste se vadSladdertackan har för sig. Det tar tid att blogga opch kolla, här studenter, bröllop och midsommar, barn som fyller år o s v. Ser att du varit förkyld och vill åka till Australien. Fick erbjudande för några år sen,,, tackade nej, vill inte flyga 30 tim.
Jag hyr en film istället, tänker på Barriärrev och bubblande kratrar på Nya Zeeland. Fantastiskt javisst, MEN...fegheten vann...