GirlPower

GirlPower

onsdag 15 juni 2011

Bilparad

I går kväll fylldes torget i Borås med gamla bilar och många intresserade bilfantaster. Jag var där också och njöt av välskötta gamla bilar. Här kommer en liten kavalkad i urval:

Sedan promenerade jag hem i sakta mak. Jag ville fotografera blomsterlådorna på bron till Stadsparken, jag hade kollat in dem dagen innan och njöt då av variationer med växter, bl.a. stora jordgubbsplantor redan försedda med både kart och blommor. Tänkte ta en närbild. Men vet ni vad? Alla jordgubbsplantor var upprivna ur lådorna, någon snål jävel behövde dem tydligen i trädgården i stället. Jag blir så arg!


Blomlådor på bron
 Det är vackert i Stadsparken om bara långfingrade växtjuvar kunde portas.

Och Bodhi mediterar i Viskan:

Visst är Borås en vacker stad!

9 kommentarer:

Gunilla sa...

Oj vad mycket vackra bilder, håller med, Borås verkar vackert,en kollega campade där i helgen, var tydligen en mysig camping mitt stan nästan ?

AprilSus sa...

Ser ut att vara en riktigt fin stad, men jag har tyvärr aldrig varit dit. Har bara åkt förbi påväg till en något större stad lite mera väster ut. ;)

Siita sa...

Härliga bilder. Toppen bilar. Kram

Ma sa...

Tjusiga bilder från Borås. Bilarna verkar vara riktigt gamla. Tror de var från min mors ungdomdom. (Hon var född 1924.)De ser ut som om de kom från den tiden. De såg ut så på gamla foton...

forever young sa...

Fint! Jag har aldrig stannat där bara susat förbi. Visst är det trist med alla som sliter upp blommor ur stadens krukor och rabatter. Det ser man emellanåt i Stockholm med, speciellt i innerstan.

syren sa...

Underbara bilder!

Fenixmonas sa...

En mycket vacker stad! Bedrövligt att folk ska förstöra så...de kan väl köpa egna plantor...det är ingen dyrdom! Kramiz

Camilla sa...

Jag har aldrig varit i Borås,men det ser ut att vara en underbar stad.
Oj...vilka coola bilar.
Kram på dig!

Ann-Mari sa...

När jag ser dina bilder undrar jag över varför vi aldrig stannat till i denna vackra stad...har ändå kört förbi många gånger på väg till släktingar.
Usch, vad tråkigt med folk som stjäl och förstör det som är till för allas trevnad!
kram, Ann-Mari