GirlPower

GirlPower

måndag 9 maj 2011

Hemma igen

Visst kom hon tillbaka, rymlingen. I går satt jag i flera timmar vid grillplatsen och läste en bok, jag tänkte att om Tessan kommer tillbaka så går hon till grillplatsen, för hon vet ju faktiskt inte var hon bor. Jag har ju alltid burit henne ut ur och in i huset i transportburen och det är ju inte samma sak som att gå själv. Men inte syntes det någon kisse på hela dagen.

Så i går kväll efter att jag tittat på deckaren på TV1 tog jag en sväng till grillplatsen igen. Nu var det ju nästan helmörkt och ingen belysning finns där, men visst satt det en liten kisse och väntade under bordet. Helt nöjd verkade hon vara med äventyret men någon mat hade hon nog inte hittat, hon var lätt som en fjäder och klorna var ganska avslipade efter digert springande på asfalt. Törstig var hon inte, så vatten hade hon hittat.

Strax före elva i går kväll var vi hemma igen och nu har jag beställt tid hos veterinär för sterilisering. Som tur var kom hon ju hem i tid till sitt p-piller denna gång, men man vet ju inte hur det blir nästa gång när hon nu fått smak på det ljuva livet. Det kanske inte räcker med ett och ett halvt dygns frånvaro nästa gång, för visst kommer hon att smita flera gånger, det ser jag på henne,.


Nu gäller det att ladda batterierna och äta med jämna mellanrum.


Dags att vila.
Jag har huvudvärk i dag igen. Nu har jag jobbat klart med dotterns bilder, så jag tror att jag gör som Tessan och går och knyter mig jag också.


10 kommentarer:

Damen sa...

Skönt att hon är hemma igen. Hoppas hon haft roligt!

Nillas Trädgård sa...

Vad skönt att höra att hon är hemma igen. Ser ut som en riktig myskisse :-)

Siita sa...

God morgon. Tur du hade p-piller åt henne. Skönt att hon är hemma. Kram

Gunilla sa...

Åhh vad glad jag blir för er skull!!

Krönikören sa...

Vilken lättnad! Kanske därför du fått huvudvärk. Krya på dig!

Lisbeth sa...

Har funderat om hon kommit hem Jippi för henne och dig Nu kan jag släppa dom tankarna. Inte underligt du har huvudvärk
Kram till dig o katten

carinasjolund sa...

Hoppas ni har haft det bra? :)
Kramen på dig♥

Roffe sa...

Godmorgon.Nu har jag gjort mig iordning.Dricker kaffe och blogga lite innan bussen klommer kl.8.00 till skövde,sen tar tåget till värnamo.Ha en skön helg.Kram

Anonym sa...

Hej! Det var ju det jag trodde att katten skulle komma när magen var tom. Kram !

MICKAN sa...

Det är verkligen jobbigt när djuren försvinner på det viset. Vilken tur att kissen kom tillbaka igen :)