GirlPower

GirlPower

lördag 29 januari 2011

Osäker framtid

Jag tror bestämt att vi lever farligt. På torsdag har vi, min dotter, lillkillen och jag en resa till Egypten. Det känns inte speciellt lockande just nu och omboka får man inte heller göra med så här kort varsel. Jag hoppas UD kommer att avråda från resor även till turistorterna innan vårt plan ska avgå tidigt på torsdag morgon. Det är ju som själva attan att vi skulle välja Egypten (för första gången) och att oroligheter skulle utbryta just nu.

Katten är avväpnad och sur. Jag har klippt klorna. Hon är en riktig bråkstake, inte speciellt tillgiven och rädd för främlingar och har en förstörelselusta som inte verkar riktigt vettig. Hon biter och sliter i allt. När montören av köksluckorna var här i torsdags så gömde hon sig under mardrassen i sängen hela tiden utom när han borta någon timme för att hämta mera grejer. Då kom hon fram. Kollade in köket och satte sig sedan ner och började bita sönder kartongerna och slänga pappersbitar omkring sig. Min soffa har hon rivit sönder undertill, jag har lagat den två gånger. I går hittade jag bitar av tyget från soffan i hennes korg och mycket riktigt, hon har gjort ett hål så hon kan krypa in i soffan. Gallret till golvbrunnen i duschen hittade jag i hallen i morse. Hua!

Och hon som ser så söt och oskyldig ut!

14 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Vi åker till Puerto Rico på onsdag...Valet stod faktiskt mellan Egypten och P R så det känns ju bra nu! Kan du inte boka om, det brukar vara okay när det händer snt här...Kramiz

Sladdertackan sa...

Suck! Går inte att boka om så här nära avresedagen, endast om UD avråder från att åka och ännu så länge gäller inte UDs avrådan turistorterna vid Röda havet. Jag följer UDs sida kontinuerligt och hoppas att de hinner avråda innan vi ska åka. Man kan ju låta bli att åka i alla fall, men det gör ett stort hål i plånboken och man får varken resa eller pengarna tillbaka.

eva sa...

Hoppas allt lugnar ner sig tills ni ska åka så ni får en underbar egyptien resa. Min dotter var där för ett år sedan och dom hade två underbara veckor med massor av sol och intresanta utflykter!
Tack för besöket och din peppande komentar och önskar dig en trevlig helg:)
kramiz

4U2! sa...

Får hålla tummarna för att de avråder innan ni skall åka. Trist.

Anonym sa...

Hej! Jag äter för blodtrycket : Enalapril Fenodipin. För blodförtunning: Ttrombyl. För kolesterol blodfetter: Simvastatin. ha en fin helg nu !

Mita sa...

Men herregud,det är väl ingen som ska behöva åka dit nu.Hoppas UD hinner komma med en avrådan till alla resor dit,
Jisses vad är det för vildkatta du har? Jag som trodde det mest var hundar som bet och förstörde,hehe....
Skenet kan bedra....
Kramiz!

Siita sa...

Ska ni inte åka iaf. Mycke pengar.

Joanna sa...

tack så mycket:)

Damen sa...

Bra att du tyckte det var kul! Jag trodde du skulle tycka det var otäckt att bli stalkad. Mina förfäder kommer från en gård utanför Borås och Prinsen hade en sommarstuga där förut. Och så har jag gått på Vävskolan ett år för länge sedan, så jag har lite kontakter med de trakterna.
Jag vill gärna se mig som en kompis, fast inte just den kompisen. (Jag håller tummarna för att UD ska säga ifrån)

AprilSus sa...

Jag förstår din oro inför att resa. Hoppas verkligen det löser sig på ett bra sätt.
Låter ju som om du skulle behöva ha lite semester från din kisse. :) Kommer du iväg till Egypten så kanske du få en annan syn på din katt sen, för där är väl katten ett heligt djur, eller har jag helt fel?

Ha en fin helg!

Nett sa...

Kan förstå att det känns oroligt just nu, både egypten och Tunisien är det oroligt att åka till just nu!

Anonym sa...

Hoppas ni INTE kommer iväg. Ängeln

diana sa...

Vågar ni åka ändå?

MICKAN sa...

Det är ju typiskt när ni valt Egypten som resmål. Golvbrunnen hade ju inte varit roligt om hon gömt sig i. Ha en bra dag!