GirlPower

GirlPower

fredag 21 januari 2011

Livet i rosenrött

Nja, kanske inte riktigt så, men jag har prövat Rosenrot och det är helt fantastiskt. För första gången efter stroken känner jag mig pigg. Naturligtvis kommer jag att få mina downperioder med migrän, men att få må helt bra däremellan är helt otroligt. Jag vaknar och är klar i huvudet, förut har jag varit tvungen att ha minst en och en halv timme för att komma igång på morgonen. Det är helt fantastiskt. Hoppas att effekten håller i sig. Inte vet jag riktigt vad rosenrot är, annat än att det är ett växtextrakt och naturmedel och inte narkotikaklassat, men visst känns det som rena uppåttjacket.

Jag har precis läst ut en helt fantastisk roman, det är synd att så många av er inte har tid att läsa. Skulle du till äventyrs vilja läsa en roman så rekommenderar jag Norrlands svårmod av Therése Söderlind. Läs gärna om boken på min bokblogg.

I morgon ska jag gå och träna igen, zumba för andra gången. Mina fötter vill inte riktigt hänga med i de snabba rytmerna, men med lite träning, så kanske.

12 kommentarer:

maria sa...

vad roligt att det känns bättre med rosenrot...jag vet att man kan äta det om man är trött, deppig och håglös :)

ha det bäst !
kramar

Janne sa...

Åhå Har du också haft en dtroke ? Välkommen i gänget då. LER ! Jag fick en liten stroke i Juni 2010. Tre fingrar blev tokiga och balansen är lite rubbad. annars känns allt som vanligt. Ha en fin dag nu !

MerMickis sa...

Hejsan!

tack för kommentaren i min blogg!
Kram

Ellis sa...

Rosenrot är bra, det har jag testat! =)
Skönt att det funkade för dig också!
Jag ska kolla in din bokblogg senare, dax att fixa lite te så att jag får upp värmen!
Kram Elenor

Siita sa...

God morgon. Tur att rosenrot finns då, testade en gång för länge sedan men inget hände mej. Kram

Camilla sa...

Rosenrot?
Har aldrig hört talas om det.
Vad är det?
God morgon!

veiken sa...

Tänk, så bra att det fungerar. Jag håller verkligen tummarna för att det ska hålla i sig! :)

Nett sa...

Har hört så mycket om rosenrot, kanske något att testa.

Javisst måste man höra av sig till sina kunder om man inte kan leverera det man skall. det är ju jätteviktigt om man skall fortsätta att ha kunder.

Hoppas att du får en fin dag!

Fenixmonas sa...

Gott att du hittat något som fungerar! Idag är det gott att du bytte bloggsajt också för det går inte att komma in till Metrobloggarna denna dag. Kramen!

Huskatt sa...

Jaha..det låter betydligt nyttigare än min lösning på skallebank från helvetet. Jag ber min syster köpa hem tabletter från England...de funkar!
Ha en fin dag på träningen och rocka loss på zumban!

diana sa...

Vad bra att det funkar. En bekant fick en stroke nyligen. Ska tipsa henne.

Pege sa...

A vad bra att det hjälper. Dessutom ska Rosenrot ha vissa andra positiva effekter också, eller negativa? det beror ju på utgångspunkten...