GirlPower

GirlPower

onsdag 25 september 2013

Plask i bassängen

Jag har träningsvärk!

I går kväll gick det som omväxling hyfsat för mig i bassängen. Utrustad med hörlurar under simmössan, simglasögon och simfötter så sjönk jag inte! Men, men, men, vad svårt det är att få till crawlen! Jag glömmer att andas om jag ska tänka på armtagen och bentagen samtidigt.

"Skit i benen", tyckte dotter och koncentrera dig på armtag och andning. "Det gjorde jag i början", sa hon. Då gick det faktisk bättre.

"Glöm inte bentagen", röt tränaren. Hahaha ...

5:2 då? Jodo, jag håller mig till 500 kalorier måndagar och torsdagar. Jag går inte ner i vikt, men fortfarande inget migränanfall, så jag håller tummarna!

5 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Vi brukar åka till inomhusbassänger med ungarna på skolan när de har lov..fast jag undviker att plaska omkring i de där bassängerna..inte min grej.

Men kul för ungarna.

Ha en skön Lördag.

Maria sa...

Framåt går det med simningen roligt tycker jag. Härligt att du sluppit migrän genom att hålla dig till en viss sorts diet, håller tummarna att det fortsätter så bra.
Kramizar

Lisbeth sa...

Kul att du jobbar på med crawlen och du lyssna på dottern. Undrar om det där med att göra flera saker samtidigt är åldersrelaterat. En viss försämring börjar märkas här eller kanske jag bara är lat.
Ha en fin vecka
kram

Pege sa...

Går det att ha hörlurar när man simmar?? Vad lyssnar du då på? Radio Vega Österbotten?

Sladdertackan sa...

Nej, Pege, jag lyssnar på tränaren som talar om vad jag ska göra och vad jag gör för fel. Hörlurarna har jag under badmössan. :)