GirlPower

GirlPower

onsdag 22 augusti 2012

Fortfarande stugberoende

Så är jag hemma en sväng igen och vattnar blommor och tömmer postlådan. Det är konstigt vad stugberoende jag blivit i år och ändå har vi ju inte haft någon kanonsommar direkt, utom den senaste veckan som har varit helt underbar vid havet. Jag läser böcker, promenerar och bara ÄR.

Nåja, i går åkte jag hem när katten behagade dyka upp. Tessan, kissen alltså, lever friluftsliv och kommer bara in som hastigast för att få sig en matbit ungefär var sjätte timme, så det gällde att passa på när hon kom. Jag vill ju inte lämna henne kvar även om det bara är för något dygn.

Normalt sett åker jag de 12 milen nonstop med radion på hög volym, men den här gången var jag tvungen att stanna och tanka halvvägs. Då blev katten orolig, vad händer? Är det något fel? Hon lugnade sig så fort vi kom iväg igen, men väl framme i Borås kom jag precis i rusningen och alla trafikljus blev röda så fort jag närmade mig. Nu blev katten jätteorolig och började hålla serenad.

När jag äntligen körde bilen in i garaget och stängde av motorn så hör jag den högljutt spinnande katten. Jag tittar på henne och säger: Vadå, trodde du inte att vi skulle komma fram?

7 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Minns när jag var liten och vi skulle återvända hem från vår semesteridyll på landet...katten vägrade infinna sig...jösses va jobbigt det blev...men hon kom till sist och lilla jag torkade tårarna och hade henne i mitt knä i sin bur hela vägen hem...vägrade släppa den.

Jo...man är ju rädd om de små :)

Siita sa...

Vilken tur att hon började spinna när ni var hemma. Hom kke kommer att trivas i Borås till slut. Kram

Augusta sa...

Vad gulligt :)

Katter är verkligen fina.

Damen sa...

Hon liknar ju mig! Trevlig katt.

Anonym sa...

Hej! Det gäller att försöka att sysselsätta sig. Ha en fin dag !

snawitz sa...

Tittar in och säger hej.

Det var ett tag sen vi hörde av varandra.

Lisbeth sa...

Läste idag att vi människor blir mer och mer beroende av lugnet runt omkring oss. Vi har liksom fått nog av det höga tempo som jorden snurrar i. Kanske det du känner av? Njut så länge du kan
ha det så fint
Kram