GirlPower

GirlPower

fredag 1 juni 2012

Outlet-arnas förlovade stad

Outlet-arnas förlovade stad, det måste bara vara Borås. Stup i kvarten är det utförsäljning på någon bakgård, i dag fyndade Birgitta och jag på utförsäljning av DVD, CD, spel, pocket, ljudböcker m.m. Den som har barn eller barnbarn kan göra riktigt bra fynd. Vad sägs om barnböcker som kostar 5 resp. 10 kronor? Det finns vanliga böcker och pysselböcker. Barnfilmer på DVD för 10 kronor? Birgitta som har två små barnbarn fyndade en stor kasse med böcker och filmer och den kostade inte ens 200 kronor. Det är nästan ofattbart! Själv nöjde jag mig med tre filmen, jag tittar så sällan. Ljudböckerna kostade 50 kronor.

Outleten på Åhaga startar också i dag med välkända märkeskläder.

Jag har verkligen försummat bloggen på sista tiden. Det bara dräller in nya böcker i brevlådan som jag ska recensera, men jag hoppas att det lugnar ner sig snart.

Skulpturbiennalen invigs i morgon, jag måste absolut gå på skulturvandring då. Jag såg Ernst Billgrens översnöade kyrka på torget när jag var ute i dag, men det finns så många fler skulpturer att beundra.

Den 19 maj fotograferade jag de här träden i Boråsparken. Jag trodde att alla körsbärsträd var överblommade, men det finns tydligen olika sorter. Där fanns ca tjugo blommande träd, det var bara så vackert!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å det är så trist att alla outlet ligger utanför stan, oavsett var du bor.
Och du är ofta beroende av bil eftersom allmänna kommunikationer till dessa ställen är urusel.

Så jag besöker aldrig dessa ställen
Istället försöker jag göra lite kap på nätet.
Det finns faktiskt sajter som har riktigt bra grejor på sina reor

Trevlig helg önskar jag dig

Aurora sa...

Jag var och gick i Borås härom sistens. En fin liten stad som man annars bara svischar förbi på väg mot Göteborg.

Siita sa...

Oj är det så billigt med barnböcker? Jag bor för långt borta. Men Thea var besviken i helgen när hon var här hos mormor o hon hade ingen bok att läsa god natt ur. Kram

Gunnel sa...

Hittade dig via Lisbeths blogglista. Du har en mycket trevlig blogg med jättefina foton. Jag tittar gärna in igen. Ha en skön helg.

Guldkryckan sa...

Jo..vi har ju några ställen här i stan med sånt...snuskigt billigt ibland...
Ljudböcker för 50 spänn är ju som hittat :)

AprilSus sa...

Ibland räcker bara inte tiden till, men det är alltid trevligt när man ser att du uppdaterat dig.

Ha det gott & kramis!

Lisbeth sa...

Jag har en bestämd känsla att jag kommer ihåg Borås sen jag var liten. Mormor som var ekonomisk av sig skickade alltid efter ur kataloger från Borås. Det är nog därför jag inte blir förvånad när du skriver om outlet
Låter som en trevlig och relativt billig sysselsättning.
Spännande med skulpturer Det kanske blir någon bild här i bloggen
Ha en fin fortsättning på helgen