GirlPower

GirlPower

onsdag 15 februari 2012

Dagarna flyger iväg

Hoppsan! Det har visst gått flera dagar sedan jag var inne här sist. Jag vet inte riktigt vad som händer, tiden bara försvinner med ljusets hastighet. I dag har vi nollgradigt med dagsmeja i Borås. Min granne och jag tog en lång härlig promenad i morse, nu har jag läst ut boken (Korparna av Tomas Bannerhed) som jag säkert hållit på med minst i en vecka och snart ska jag gå ut igen för att promenera upp till SÄS och vattengympan.

I går eftermiddag hade vi tjejträff uppe hos Vera, med fika och senare kex och vin. Jättetrevligt! Jag kom hem lagom till att se andra delen av Mördare okänd på TVn, sedan var det dags att tryna in.

Bilden hämtad från Kulturguiden.tv
Jag fick ingen biljett till denna veckas kulturtisdag. Det var publikrepetition av Din tid på jorden. Biljetterna släpptes i fredags kl. 11.00 och var slutsålda på 10 minuter. Vi var 10-15 personer i kön som blev utan biljett, så på fredag måste jag hålla mig framme.

Då gäller det biljetter till Stina Dabrowski som intervjuar Annika Östberg. Jag gillar Stina och vill verkligen se henne i aktion live.

10 kommentarer:

Siita sa...

Hoppas du får biljetterna då. Här skiner solen o det blåser. Kram

Ninja sa...

Stina är duktig.
Svar: Vi slår inte volter som gymnaster eller gör loopingar.....även om det skulle vara spektakulärt till häst.
Man rider i en cirkel helt enkelt.
10 m volt betyder en cirkel med 10 m i diameter och 20 m volt betyder en cirkel med 20 m i diameter. Ju mindre volt desto mer ansträngande för hästen, som måste böja sig mer i kroppen och sätta bakbenen längre in under sig..

Lisbeth sa...

Se till att köa i tid för det är ju en kvinna värd att lyssna på. Låter underbart med en tjejkväll. Man får sådan härlig energi när man träffas på det viset.
Kram

Guldkryckan sa...

Ja..Stina där har jag alltid gillat...hon har nåt "visst" helt klart...lycka till :)

Veiken sa...

Oj, jag håller tummarna för att du får lyssna till Stina Dabrowsky. Jag gillar henne skarpt. Vad gäller Annika Östberg är jag mer kluven... Kramar

Forever young sa...

Ja hon är bra!

Anonym sa...

Hej! Tittar in för att se vad Sladdertackan gjort för rackartyg sen sist. Här har vi varit förkylda med sängliggande. Nu har vi 4 dm snö och -12 grader ute och ingen vår i sikte. Ha en fin dag !

Gunilla sa...

En bloggvän var på föredrag med annika östberg.. det var också väldigt intressant... så det blir nog en bra kombo !

Carina Sjölund sa...

Håller tummarna att du får biljetter :)
Kramen♥

Roffe sa...

Godmorgon.Nu hemma i hjo igen.Ha en fin dag.kram