GirlPower

GirlPower

onsdag 20 april 2011

Sommarstugeidyll?

Vi hastade iväg till sommarstugan, kissen och jag och dottern med familj. Vi har två små badstugor vid Olofsbo havsbad. Nu var det dags att öppna för säsongen. Min lilla stuga är en äldre stuga som inte är vinterisolerad varför det var ganska KALLT när vi kom ner i tisdags.

Vi grillade oxfilé och åt potatisgratäng och njöt i solen, men vinden var kall, så det gällde att vara klädd i jacka och gärna en filt runt benen.

"Barnen" sätter på vattnet till stugan och jag får order att kolla så att det inte läcker någonstans. Det tycker jag inte att det gör men lovar att stänga av vattnet innan jag somnar på kvällen. Vilket jag naturligtvis glömmer bort.¨
¨
Kissen påpekade högljutt att jag minsann brukar har öppet fönster så att hon kan gå ut och in som hon vill under natten, men jag huttrade i de kalla lakanen och vägrade blankt - antingen fick hon vara inne eller ute. Kl. tre på natten blev jag kissnödig och gick till toan och blev blöt om fötterna när jag passerade köket. Vattenläcka! Det blev inte mer sova den natten, utan här gällde det att stänga av vattnet och torka, torka, torka.

Dagen började inte bättre. PCn uppdaterades automatiskt och sedan fungerade inte mitt mobila bredband. Suck! Mottagningen här är under all kritik, alla klagar. Mobilerna fungerar ibland, ibland inte. Ändå är vi inte alls långt vare sig från Falkenberg eller Varberg. Konstigt. Jag har spenderat åtskilliga timmar med att försöka återställa datorn och ominstallera bredbandet och se, nu plötsligt fungerade det. Håll tummarna!

9 kommentarer:

Siita sa...

Nej jag är ytrött på vatteläck. Har haft det här i flera år. Kram

Anonym sa...

Vill önska både dig, dottern med familj och katterna en riktigt skön påsk utan plask under fötterna!
/Ängeln

Lisbeth sa...

Oj då Vilken tur att du fick igång bredbandet mitt i vattenläckan. Känns bättre om inte allt går ont
Ha det bra

Anonym sa...

God Helg och Trevlig Påsk önskar vi dig !

Gunilla sa...

aj då, sicken osis... hoppas både läckan och lapen funkar nu !

Mysigt det låter med badstugor :)

Roffe sa...

Glad påsk.Du ska ha en skön helg.kram

Ma sa...

Hoppas det har fixat sig med vattenläckan och bredbandet. Men det där med mobilt bredband verkar vara något som är väldigt opålitligt. Det är likadant här i Norrtälje trakten. Det hjälper inte ens om man är i tätorten Norrtälje även där trasslar bredbandet något enormt. Ha trevlig fortsättning på påsken...

Anonym sa...

Hej! Här har påsken varit lugn och vädret underbart så det blev lite nya bilder under helgen. Ha en fin dag nu !

Herta sa...

Det gäller att ställa in datorn så den inte uppdaterar automatiskt, vilket den gladeligen kan göra hemmavid. Denna lilla detalj glömmer man oftast så då vill den bara uppdatera hela resan.