GirlPower

GirlPower

onsdag 6 april 2011

Hemma igen

Jag åkte lite oplanerat till Stockholm, blev inbjuden till en bloggträff/bokcirkel hos Wahlström och Wikstrand med lite kort varsel och fick en bok att läsa som vi skulle diskutera där. Och ni vet ju hur det är med pensionärer, vi behöver ju gott om tid: hela dagen går ju åt om vi ska göra ett ärenden, hahaha. Det var jättekul och du kan läsa om träffen Prosa och Marmelad här.

Prosa och Marmelad var på torsdag kväll och efteråt åkte jag till min syster i Kallhäll. På fredagen sammanstrålade vi med Ängeln i Stockholm och gjorde Nationalmuseet hela dagen och såg på naket från olika tidsepoker. Vi avslutade med att se på utställningen Glittrande silver och gamla möbler. Nationalmuseum är stort! Vi åt också på restaurangen och det fick bli soppa och vin för min del, tandoperationen begränsar intaget.

Sedan gick helgen åt till att besöka släkt och måndagen spenderade vi på Ikea där vi båda åt mat, syrran tog även chokladmousse till efterrätt och jag en liten flaska vin och en chokladkaka och alltsammans landade på 80 kronor. Synd att vi inte har ett Ikea i Borås! Sedan åkte jag hem med ett försenat X2000 som gjorde att jag missade min anslutning i Herrljunga och fick åka buss i stället.

I går morse kom dottern över med kissen och ett minneskort med en hel hög med bilder för redigering. Jag satt hela dagen framför datorn och redigerade bilder, var klar vid 19-tiden och då sved ögonen ordentligt.

8 kommentarer:

ANY ANIMAL sa...

Då har du varit med om del saker de senaste dagarna. Billigt blev det också .. hehe :) En hel dag vi dator och allt smink försvinner om man har något på sig. Ha en riktigt bra dag nu!

Gunilla sa...

Låter som ni hunnit med en massa trevligt!! Kul att komma iväg ibland !!

Siita sa...

Vi åt på IKEA i lördags, fläskytterfilé o pommes. En extre pommes till Thea, sallad till oss båda o en kaffe. Det stannade på 123 kr. Så billigt där. Kram

AprilSus sa...

Låter som några trevliga dagar. Själv åker jag och mina döttrar upp till sthlm under påsklovet. Det lustiga är att vi också ska till Kallhäll där min ena son bor med sin familj och jag har själv bott både där och i Jakobsberg, där min andra son bor.

Nu när vi blir där i en hel vecka hoppas jag hinna med att besöka både släkt, vänner. Hoppas även hinna med en tur till gamla stan och en promenad på djurgården om vädret tillåter?

Kram!

Kraka sa...

En annan gang kan vi kanske ses over en kopp kaffe eller ett glas vin.

Anonym sa...

Hej! Det verkar som du haft det trevligt. Ha en fin dag nu !

Krönikören sa...

Jag läste om den bloggträffen, den verkar ha varit rolig! Det är alltid kul att komma ut och träffa nya människor.

Sladdertackan sa...

Kraka, det hoppas jag också!