GirlPower

GirlPower

lördag 20 april 2013

Red Bull lindrar migrän

Jag trodde jag kommit på något nytt, men så googlade jag på "red bull" och "migrän" och såg att flera kommit till samma insikt.

Någon påstod sig förhindra en migränattack genom att kombinera Red Bull och medicin.

Själv får jag lindring några timmar och det är jätteskönt. Jag blir inte botad, migränen mattas av, men återkommer. Mina migränattacker är alltid tre dygn långa. Vad det är som fungerar i drycken vet jag faktiskt inte. Någon sade att det kanske är koffeinet, men jag köpte koffeintabletter och de har ingen som helst effekt, vare sig ihop med magnecyl eller på egen hand. Det måste vara något annat, eller någon kombination av ämnen som finns i sportdrycken, som ger effekt.

Jag dricker enbart Red Bull. Jag kan inte ta migränmedicin p.g.a. tidigare stroke. Lindringen kommer snabbt efter jag har druckit sportdrycken och håller i sig ett par timmar.

Det här kanske vore något för läkemedelsindustrin att forska vidare på? Vi är många som lider av migrän.

10 kommentarer:

Gunilla sa...

Tack för tipset! Ha r jag aldrig hört talas om, men väl värt att testa.

Aurora sa...

Ska genast skicka tipset vidare.

Fenixmonas sa...

Ja, detta borde det ju absolut forskas på! Det är ju många som lider av migrän.
Jag är så glad att jag har förmånen att ha min pappa kvar i livet. Mamma är borta sen 20 år tillbaka och jag saknar henne fruktansvärt mycket ibland. Kramiz

Siita sa...

God morgon. Tur att du hittat något som lindrar. Jag tycker ej om den drycken, tur jag inte har migrän. Ska berätta detta om jag träffar på någon med migrän. Vet iaf att på tisdag så gör jag det. Kram

Nett sa...

Så bra när man kommer på egna tips så där, det gör ju att det blir så mycket enklare för dig. Kram

Damen sa...

Härligt att du hittat något som verkar fungera. Jag blir lite nyfiken på vad det är i migränmedicin som inte fungerar när man haft stroke, ifall du har lust att berätta någon gång. Ha en bra dag! Här i Göteborg är det sol och varmt. Skönt!

Gunilla sa...

3 dygn migrån, åh stackars dig... jag lider sällan av huvudvärk, tack och lov för det, för jag blir såå sjuk av lite huvudbank...

Lisbeth sa...

Ja tänk om det var så enkelt men att få en läkare att tro på det blir nog svårare
Ha en fin start på veckan
Kram

Guldkryckan sa...

Helt klart nåt att forska vidare i...finns ju vissa ingredienser där som man har i hjärtmedicin sägs det..kan ju vara nåt där som kanske också ingår i migränmedicin...vem vet?

Hoppas du har en fin Onsdagskväll nu iallafall.

Kram

syren sa...

Det är ju verkligen värt att testa.Ha de gott!kram