GirlPower

GirlPower

fredag 8 februari 2013

Undrar ni vart jag tagit vägen?

Jag försummar min blogg, och det finns flera skäl. Först och främst blev inte det nya året den nystart jag tänkt mig. Om knappt två veckor läggs jag in för en bukoperation. Det händer så mycket som man inte tänkt sig, och som vanligt flyr jag in till böckernas värld. Jag har ständigt en ny bok på gång (ibland flera), och de böcker jag recenserar hittar du på min sida på Litteraturmagazinet om de scrollar ner. Där skriver jag också blogginlägg ungefär varannan vecka.

Så det blir lite skrivande trots allt, men mest består mitt liv av en flykt till litteraturens fantasivärld.

http://www.litteraturmagazinet.se/viola-kondracki

Men jag blev berörd av Uppdrag Granskning (näthatet) häromkvällen och skrev ett blogginlägg på Litteraturmagazinet med rubriken som ett citat från bibeln "Kvinnan tige i församlingen". Det kan du läsa på min sida.

Har ni råkat ut för hat och hot på nätet efter att ni skrivit ett blogginlägg? Jag har gjort det, men bara ett par gånger på den här bloggen. Jag har direkt raderat de kommentarerna. När jag skrev om kamphundar var det visst lite känsligt.


7 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Ett livstecken, ja jag ser dej ju på FB. Mycket op för dej nu. Här har det snöat varje dag i över en vecka nu. Jag har inte blivit utsatt för hot, men väl blivit trakaserad. Kram

Gunilla sa...

kul att höra av dig igen ! ibland lär man ta några pauser.

Nej, jag tror inte jag blivit illa behandlad på nätet, jag har aldrig tagit bort någon kommentar vad jag minns..men jag ger mig oftast inte in i så "känsliga" ämnen heller ! God bättring !!AprilSus sa...

Tack för din på hälsning på min blogg! :) Ibland tar livet oväntade vändningar och att gå och vänta på en operation är ju aldrig kul. Sen skiljer vi ju oss alla åt när det gäller hur man väljer att hantera det som är jobbigt i livet. Du flyr in i litteraturens värd och jag är den som skriver av mig. När jag väntade på min stora operation för snart 3 år sedan, så var bloggen min bästa vän. Där jag kunde skriva av mig och få stöd från andra med liknande erfarenhet.

Läser böcker gör jag inte alls längre, tyvärr, men jag kan sakna det ibland. Därför har jag inte heller följt dina inlägg på Litteraturmagazinet.

Ha en fin helg och lycka till med din operation om vi inte hörs innan dess?
Massor av styrkekramisar!♥♥♥

Guldkryckan sa...

Kul att se dig här igen..mindre kul det där med operation :(

Nä fanken...hoppas allt blir bra hörru.

Har haft några duster på nätet med folk som är politiskt aktiva på högerkanten för många år sedan..men faktiskt inga hot eller nåt sådant..de var seriösa..om än lite förvirrade enligt lilla mig då..men så kan de va.

Nett sa...

Ajdå, vad är det för bukoperation ? Hoppas att det kommer att gå bra för dig. Kram

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Knepiga kommentarer har vi väl alla råkat ut för någon gång, såna raderar man ju med en gång. Det finns ju inget roligt med såna.

Gunilla sa...

Ja, nog har man fått några stycken knepiga och ibland direkt otrevliga kommentarer under åren som bloggare.
Jag har också raderat dessa och då har de oftast upphört, om inte efter första gången så i alla fall efter tredje, fjärde gången.

Ha en trevlig kväll!