GirlPower

GirlPower

lördag 12 maj 2012

Se nu tittar lilla solen fram igen ...

Men det var högst tillfällig, nu försvann den igen. Jag håller tummarna att den kommer tillbaka snart, för här har regnat och regnat och regnat och blåst småspik. Jag lider av skrivkramp, plötsligt vill det bara inte och det dräller in böcker som jag ska skriva om.

Jag har fått iväg en recension i dag till Litteraturmagazinet, men den andra som jag skriver på vill bara inte. Den är bångstyrig och ändå så är det en jättebra roman som jag verkligen skulle vilja rekommendera till alla: Små solfåglar långt borta av Christie Watson.

Nu har jag äntligen börjat vinna i Wordfeud, i går kväll vann jag stort över Ängeln, men egentligen berodde det på att jag fick bokstäver som var lätta. Ren tur alltså! Katten var förgrymmad, jag satte telefonen på laddning under tiden jag spelade och hon försökte i frustration bita av sladden. När telefonen piper till så daskar hon ilsket till den med tassen. Håhåjaja ...

5 kommentarer:

Aurora sa...

Klara gläntar lite på molnen här också. Du får inte ge katten så svåra bokstäver. ;) Kram

Maria sa...

Klart hon vill vara me, nära matte helst bli gosad med, hon blir nog förbenad.
Kramizar

Lisbeth sa...

Jag undrar vad som den kommer av den här skrivkrampen som drabbar oss alla av och till. Den slår utan förvarning och är näst intill hopplös att komma ur på kommando. Det är bara att vänta.
Du ska se att det släpper.
Ha ett bra slut på helgen
kram

AprilSus sa...

Ja, vädret har ju inte varit mycket att jubla åt den sista tiden. Idag hade vi regnfritt men kallt och ruggigt, fast fram emot kvällen sprack molntäcket upp och solen sken in.

Jasså, din kisse gillar inte telefon!? Min lilla Nala springer iväg när det ringer som om hon tänkt att svara. ;) Kanske går att dressera henne till telefonsvarare?

Vi får hoppas att söndagen bjuder på lite mer sol och gärna några grader varmare temperatur. Ha en fin avslutning på helgen.
Kramis!

Guldkryckan sa...

Förståndig katt...mobiltelefonterrorn ska stävjas ;)
Wordfeud där...många som utmanat mig..antar inte utmaningen...men kul ska det enligt många vara :)

Ha så fint :)