GirlPower

GirlPower

söndag 28 augusti 2011

Ibland blir det inte riktig som man tänkt sig ...

Ibland krumelurar det till sig. Jag skulle åkt till Stockholm nästa vecka, men jag är sjuk. Nu är jag hemma i alla fall, men förra veckan låg jag på landet med huvudvärk och dålig mage. Nåja, jag har gått ner 4 kg, så för det får man väl vara tacksam.

Till och med kissen tyckte jag var urtråkig, så en dag i förra vecka tog kattskrället mod till sig och gick ner till en dam längre bort som har två katter och spelade övergiven katt. Damen ifråga rusade genast och knackade på grannstugan och undrade om jag åkt hem och bara lämnat katten. Mitt fönster var öppet för att katten skulle kunna hoppa ut och in, så jag hörde allt. Hon var upprörd. Men min granne försäkrade att jag var kvar, bilen stod ju på parkeringen. Sedan knackade hon på hos mig och vi redde ut allt. Kattskrälle!


En mulen dag i Glommens hamn

I Borås regnar det. Är det någon som är förvånad? Ett ihållande evigt strilande ... "Vilken dålig sommar vi har haft", sa dottern häromdagen. Det har inte jag märkt, jag har i stort bott på landet sedan midsommar och haft sol och värme.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt foto från Glommen :)
/Kram

Annmi sa...

*Mjauufniss* Spelade kissen Övergiven!?
/Jam & Kram från oss!

AprilSus sa...

Smart kisse! ;) Vad det sommaren väder är jag villig att hålla med både mor och dotter. De flesta av mina dagar har bestått av både det ena och det andra, sen är det ju bara en fråga om vad som etsat sig fast hårdas i minnesbanken?

Kramis!

Siita sa...

Jasså din katt är skådespelare. Det är inte min iaf. Men han tror att han är hund ibland, sitter vid bordet o tigger. Kram

engelsson sa...

Hehej..tack för trevligt besök hos mig.. Haha sicken katt..så där gjorde min gravida kattfröken..en dag var hon borta med mage o allt.. Vi letade överallt tills jag en dag ser från köksfönstret hur hon smal o smärt svansar runt granntanten...Ut for jag i hundranittio o hämtade hem hela familjen..till granntantens enorma lättnad.. Fröken hade helt sonika fött ungarna hos henne o ville inte alls berätta var hon hörde hemma..

Anonym sa...

Vilken luring till kisse du har! ;)
Tråkigt att du har varit sjuk. Jag hoppas du är bättre nu. Här kommer det också mer regn nu! Jag är LITE trött på allt vatten... KRam

Forever young sa...

Ja ibland är det dubbelt det där med att vara singel, men jag tycker ändock att det positiva överväger. Jag är fri, gör som jag vill och har man bara energi kan det bli hur bra som helst.

Krönikören sa...

En tjallarkatt! Smart. Fast tråkigt att du inte mår bra. Krya på dig!

mormia sa...

Hoppas du har kryat på dig så katten stannar hemma.. Tur att det löste sig med grannen.
Ha det/kram

Camilla sa...

Nä...inte har vi haft dålig sommar. Den finaste på länge faktiskt. Det beror på vart man har hållit hus :)
Krya på dig!
Kram!

Fenixmonas sa...

Nja, håller allt med dottern jag...ingen höjdarsommar precis! Hoppas du mår bättre nu! Sicken kisse, att luras så där...Kramiz

biggan sa...

ja se jatter :). tur ni kunde reda ut det, hoppas du är frisk igen, varmt och gott har det varit, men i dag kallt igen, kramar biggan

Anonym sa...

Det var ju bra att tanten ville kattens bästa. Det finns ju tyvärr så många övergivna katter. Ha en fin dag nu !

engelsson sa...

Gommmmorron..travar förbi med kaffemuggen i högsta hugg..ha en förträfflig dag..